Helikoptervluchten routes in New York

helikoptervlucht new york

Wat ziet u precies als u een Helikoptervlucht boven New York doet? Voor foto’s van de helikoptervluchten kunt u hier kijken. Maar wat is de weg die ze vliegen en waarom zou u een langere vlucht nemen of juist een kortere? Die vragen kreeg ik vaak en daarom deze pagina.

Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende vluchten, drie van de routes zijn afgebeeld op de kaart.

 

 

 

Manhattan Sky, Scenic en Grand Island Helicopter Tour

De Rode lijn is de Manhattan Sky Tour. Deze helikoptervlucht duurt 12 tot 15 minuten en is het kortste van de 3. De prijs is ongeveer 107 euro en is daarmee het goedkoopste. Boeken kan hier.

De Gele lijn is de Scenic Tour. U ziet het zelfde als de Rode lijn maar u vliegt verder richting Harlem en ziet zelfs het Yankees Stadium van uit de lucht. Deze toch duurt 15-18 minuten en kost ongeveer 130 euro. Boeken kan hier.

De Blauwe lijn is de Grand Island Tour. Dit is de langste tour, maar kost ook het meest. U vliegt onder andere naar Staten Island en helemaal naar de Bronx. Uiteraard ziet u ook het zelfde als de Rode en Gele lijn, alleen nog veel meer. De prijs is ongeveer 201 euro.  Boeken kan hier.

NIEUW EN EXCLUSIEF! Als u echt iets spectaculairs wilt doen, boek dan een avondvlucht inclusief boottocht! Vanaf Manhattan voert de boot u o.a. langs de Brooklyn Bridge en de Freedom Tower. U drinkt een (gratis) glas champagne met uitzicht op het Vrijheidsbeeld. Vervolgens maakt u een 15 minuten durende vlucht langs alle hoogtepunten van de stad.
Dit is de ENIGE avondvlucht! U zult verstelt staan van alle prachtige lichtjes. Een absolute aanrader, zeker voor mensen die al eerder een helikoptervlucht hebben gemaakt en nu iets unieks willen ervaren. De prijs is ongeveer €182. Klik hier voor meer informatie en om tickets te boeken.

Extra Informatie

Belangrijk! Het is natuurlijk mogelijk dat uw plannen bij aankomst in New York veranderen, en dat u uw helikoptervlucht wilt om boeken.
Dat is geen probleem! Zodra uw boeking is bevestigd, drukt u een coupon af met alle reserveringsgegevens, inclusief het lokale telefoonnummer van de touroperator. Als u vragen hebt of de datum zou willen wijzigen, belt u rechtstreeks, 24 uur van te voren met de touroperator (vergeet niet uw coupon bij de hand te houden en te vermelden). Zo kunt u met een gerust hart toch voordelig een helikoptervlucht boeken.

new york helikopter plattegrond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2010-2014 · All Rights Reserved · NewYork.nl