Helikoptervluchten routes in New York

Koop tickets nu
helikoptervlucht new york

Wat ziet u precies tijdens een helikoptervlucht boven New York? Voor foto’s van de helikoptervluchten kunt u hier kijken. Maar wat is de weg die ze vliegen en waarom zou u een langere vlucht nemen of juist een kortere? Die vragen kreeg ik vaak en daarom deze pagina.

Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende vluchten, drie van de routes zijn afgebeeld op de kaart. Er zijn geen helikoptervluchten meer op zondag. Hierdoor zijn de andere dagen sneller volgeboekt, dus reserveer uw plaatsen voor vertrek naar New York.

Manhattan Sky, Scenic en Grand Island Helicopter Tour

De rode lijn is de Manhattan Sky Tour. Deze helikoptervlucht duurt 12 tot 15 minuten en is het kortste van de drie. De prijs is ongeveer € 116 en deze vlucht is daarmee het goedkoopste.
Boek hier de Manhattan Sky Tour

De gele lijn is de Scenic Tour. U ziet hetzelfde als de rode lijn, maar u vliegt verder richting Harlem en ziet zelfs het Yankees Stadium vanuit de lucht. Deze toch duurt 15-18 minuten en kost ongeveer € 168.
Boek hier de Scenic Tour

De blauwe lijn is de Grand Island Tour. Dit is de langste tour en kost ook het meest. U vliegt onder andere naar Staten Island en helemaal naar de Bronx. Uiteraard ziet u hetzelfde als bij de rode en gele lijn, alleen dan nog veel meer. De prijs is ongeveer € 220.
Boek hier de Grand Island Tour

NIEUW EN EXCLUSIEF! Als u echt iets spectaculairs wilt doen, boek dan de avondvlucht inclusief boottocht. Deze begint met een helikoptervlucht van 15 tot 18 minuten (zie gele route). Aangezien de vlucht om 18.00 uur begint is de ervaring tussen april en september iets minder die van een echte, donkere avondvlucht, maar daar krijgt u wel een zonsondergang voor terug.

Na het helikopteravontuur wordt u met een busje naar de boot gebracht. De boot vertrekt om 19.30 uur vanaf Manhattan, wat u de gelegenheid geeft nog even te shoppen bij South Street Seaport of te genieten van het uitzicht op de Brooklyn Bridge. Eenmaal aan boord geniet u van een (gratis) glas champagne terwijl de boot u onder meer langs de Brooklyn Bridge, het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en One World Trade Center voert.

Heeft u al eerder een helikoptervlucht gemaakt en wilt u iets unieks ervaren? Deze combinatietrip van helikopter en boot is een absolute aanrader, al was het alleen al om het feit dat dit de enige aangeboden avondvlucht is en u versteld zult staan van alle prachtige lichtjes.

De prijs ligt rond de € 222.
Boek hier de avondvlucht inclusief boottocht

Extra Informatie

Belangrijk! Het is natuurlijk mogelijk dat uw plannen bij aankomst in New York veranderen en dat u uw helikoptervlucht wilt omboeken.
Dat is geen probleem! Zodra uw boeking is bevestigd, drukt u een coupon af met alle reserveringsgegevens, inclusief het lokale telefoonnummer van de touroperator. Als u vragen heeft of de datum wilt wijzigen, belt u rechtstreeks, 24 uur van te voren met de touroperator (vergeet niet uw coupon bij de hand te houden). Zo kunt u met een gerust hart toch voordelig een helikoptervlucht boeken.

new york helikopter plattegrond

Comments are closed.

van
tot
Zoek tickets