New York Knicks Tickets kopen

Madison Square Garden Knicks Wedstrijd

De New York Knicks is het beste basketbalteam van New York. De Knicks spelen in de bekende sport- en muziekarena Madison Square Garden in het hart van Manhattan. Kaartjes voor de New York Knicks zijn erg simpel te krijgen en niet duur. Ook al bent u geen basketbalfan, toch is het bijwonen van een basketbalwedstrijd echt een must. De sfeer in het stadion is altijd erg goed en super om mee te maken. Omdat Madison Square Garden overdekt en warm is, is het vooral ‘s winters een uitkomst als u wat leuks wilt doen.

Nieuw: Koop nu tickets voor de New York Knicks en betaal geen administratie- of verzendkosten (als u kiest voor e-tickets) of kies ervoor om uw tickets gratis in New York op te halen!

Knicks kaartjes kopen

Klik hier en zoek naar de datum waarop u naar de wedstrijd zou willen gaan of bekijk het overzicht hieronder. Tickets kunnen worden besteld met een creditcard en worden vervolgens via e-mail of per post opgestuurd. Het is ook mogelijk de tickets GRATIS in New York op te halen. Mocht het niet lukken om de e-tickets te printen, kunt u altijd ter plaatse langs het kantoor gaan. Het kantoor is gelegen op een centrale plek vlakbij het Empire State Building.

Een e-ticket is de snelste optie. Als u normale tickets bestelt, kunt u er het beste voor kiezen om deze zelf op te halen. Om verzendkosten te voorkomen, raad ik u daarom aan om voor een van deze opties te kiezen. Uw tickets zijn gegarandeerd echt en worden altijd op tijd bezorgd.

De kaarten op deze website zijn van seizoenkaarthouders die niet kunnen, dat verklaart de lage prijzen. Soms kan het gebeuren dat de prijzen hoger zijn dan waarvoor ze ooit gekocht zijn: in dat geval zijn de officiële kaarten uitverkocht.

New York Knicks Wedstrijd in Madison Square Garden New York Knicks Cheerleaders

Waar moet ik zitten in de Madison Square Garden?

Goede plaatsen bij het basketbal zijn belangrijk, zeker als u voor de eerste keer komt. Maar u hoeft ook weer niet de duurste plaatsen te hebben.
400-serie: Deze plaatsen zijn vaak erg goedkoop (soms maar 10 dollar per kaartje), maar dit heeft een reden: u ziet weinig. Als u fervent basketballer bent is het misschien wel leuk, maar komt u voor de eerste keer, dan raad ik het af.
200-serie: Mijn favoriet! Zie hieronder de rood gekleurde vakken. In deze vakken kunt u het beste zitten en krijgt u een goede prijs-kwaliteitverhouding. Goedkope Knicks-tickets kosten tussen de 50 en 120 dollar. Rijen: Hoe lager het rij nummer hoe beter, probeer kaartjes te krijgen voor rij 14 of lager (de foto’s en video zijn vanuit vak 209, rij 9 gemaakt)
100-serie: Schitterend, maar niet als u achter de paal zit. Probeer ook hier in het midden kaartjes te kopen. Goedkope kaartjes in dit vak kosten 200-250 dollar.

new york knicks zitplaatsen

Hoe kom ik bij de Madison Square Garden om de Knicks te zien?

Madison Square Garden is erg makkelijk te bereiken vanuit alle delen van New York. U kunt op verschillende plaatsen naar binnen maar de hoofdingang zit op 8th avenue tussen de 31ste en 32ste straat.
U kunt er komen met metro A, C, E en 1, uitstappen op ’32nd street’. En als u een stukje kunt lopen kunt u ook de B,D,R,N en Q nemen en uitstappen op Herald Square (’32nd street’).

Hoe lang voor de wedstrijd moet ik er zijn?

Als de wedstrijd om 19:00 begint en u bent er om 18:50 dan zal u in lange rijen moeten staan om binnen te komen. Bent u er te vroeg dan is het misschien nog saai. Ik raad u aan om 30 tot 60 minuten voor de wedstrijd aanwezig te zijn.

Koop hier uw tickets voor de New York Knicks

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

 

Madison Square Garden Arena New York Knicks Wedstrijd in MSG

Comments are closed.