New York Mets Tickets Kopen

Koop tickets nu
New York Mets Tickets

Het is eenvoudig om online tickets te kopen voor een wedstrijd van de New York Mets. Het bijwonen van een baseballwedstrijd tijdens uw verblijf in New York is een echt Amerikaanse activiteit. Zelfs als u niet van sport houdt, is het erg leuk om de sfeer te proeven in het stadion. De New York Mets spelen in het indrukwekkende Citi Field Stadium in Queens. Het baseballseizoen loopt van april tot oktober.

Voor een goede plaats betaalt u tussen de € 20 en € 80 per ticket. Kaartjes voor de wedstrijden die plaats vinden op zaterdag en zondag zijn vaak iets duurder dan de kaartjes voor wedstrijden op doordeweekse dagen. Als de Mets niet spelen wanneer u beschikbaar bent, kijk dan of New York Yankees wel spelen.

Nieuw: Koop nu tickets voor de New York Mets en betaal geen administratie- of verzendkosten (als u kiest voor e-tickets) of kies ervoor om uw tickets gratis in New York op te halen!

Tickets kopen voor de New York Mets

Selecteer hier de datum waarop u een honkbalwedstrijd wilt bezoeken of bekijk de tabel hieronder. De tickets kunnen betaald worden met een creditcard. Vervolgens worden ze via de post of e-mail verstuurd. Ook kunt u ervoor kiezen om ze gratis op te halen in New York (tijdens kantoor uren). Als u niet in de mogelijkheid bent om de e-tickets uit te printen, kunt u ze ook ophalen bij het kantoor in New York. Het kantoor is centraal gelegen, in de buurt van het Empire State Building.

E-tickets zijn de snelste optie. Kiest u ander soort kaartjes? Dan kunt u ze het beste ophalen in New York. Omdat u in beide gevallen geen verzendkosten betaalt, raad ik u deze opties aan. Uw kaartjes zijn gegarandeerd 100% echt en worden op tijd bezorgd.

De tickets die op de site worden aangeboden, zijn afkomstig van seizoenkaarthouders die de wedstrijd niet bij kunnen wonen. Dit is de reden waarom de kaartjes vaak goedkoper worden aangeboden. Als de wedstrijd van de New York Mets is uitverkocht, kan het zijn dat de kaartjes duurder zijn dan de originele prijs.

New York Mets Tickets - Slagman New York Mets Tickets - Stadion

Waar kan ik het beste zitten tijdens een honkbalwedstrijd in Citi Field?

Als u naar een wedstrijd van de Mets in Citi Field gaat, wilt u natuurlijk goed zicht hebben op het speelveld en de wedstrijd kunnen volgen. Daarom raad ik u af om kaartjes te kopen voor plaatsen die zich boven in het stadion bevinden. Vanaf deze plaatsen kunt u de bal moeilijk volgen. Kaartjes in het 500-series zijn over het algemeen redelijk goedkoop, maar dat is vanwege het feit dat de plaatsen zich hoog in het stadion bevinden. Plaatsen voor achter het veld raad ik ook af. Hoewel kaartjes voor deze plaatsen heel betaalbaar zijn, zult u niet in staat zijn om de hele wedstrijd te volgen. Ik raad u aan kaartjes te kopen voor plaatsen die ik op het overzicht hieronder rood heb gemarkeerd.

Koop hier uw tickets voor de New York Mets
New York Mets - Citi Field Seating Chart

Praktische informatie

Hoe kom ik bij Citi Field?

U kunt Citi Field, het stadion van de Mets, eenvoudig bereiken per metro. Het is niet erg praktisch om een taxi te nemen. Omdat u de brug over moet steken, is een taxi daarnaast ook onnodig duur. Metrolijn 7 heeft een halte direct voor het stadion. Het metrostation heet Mets-Willets Point Station. Wees niet ongerust dat u het station zult missen – bijna iedereen gaat er hier uit. Vóór en na de wedstrijd kan het best druk zijn in de metro, maar nooit vervelend druk.

Hoe laat moet ik in het stadion zijn?

Ik raad u aan om uw plaatsen te zoeken vóórdat het national anthem begint. Dit maakt echt onderdeel uit van de complete belevenis. Probeer daarom een half uur tot een uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn.

Hoe kom ik terug naar Manhattan?

De metro is de beste optie om na de wedstrijd terug te gaan naar Manhattan. Metrolijn 7 stopt bij Grand Central Station, Times Square en Fifth Avenue.

Erics Tip: Baseball is leuk voor iedereen. Vrouwen, kinderen en complete families zijn meer dan welkom. Neem uw kinderen mee naar een wedstrijd, het zal een onvergetelijke ervaring voor ze zijn. Als u de regels niet kent, dan kan de wedstrijd best lang zijn. Persoonlijk vertrek ik meestal rond de achtste inning, na het zingen!

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

Wo 23 aug
Wo - 19:10 | Baseball, Sport
Do 24 aug
Do - 12:10 | Baseball, Sport
Ma 4 sep
Ma - 13:10 | Baseball, Sport
Di 5 sep
Di - 19:10 | Baseball, Sport
Wo 6 sep
Wo - 19:10 | Baseball, Sport
Do 7 sep
Do - 19:10 | Baseball, Sport
Vr 8 sep
Vr - 19:10 | Baseball, Sport
Za 9 sep
Za - 19:10 | Baseball, Sport
Zo 10 sep
Zo - 13:10 | Baseball, Sport
Vr 22 sep
Vr - 19:10 | Baseball, Sport
Za 23 sep
Za - 19:10 | Baseball, Sport
Zo 24 sep
Zo - 13:10 | Baseball, Sport
Ma 25 sep
Ma - 16:10 | Baseball, Sport
Di 26 sep
Di - 19:10 | Baseball, Sport
Wo 27 sep
Wo - 19:10 | Baseball, Sport

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store

Meld u aan voor de nieuwsbrief