Transfer van Manhattan naar Newark Airport

Transfer van Manhattan naar Newark Airport

Het vervoer van Manhattan naar Newark Airport met de taxi kan tot wel $ 100 kosten. Ik raad u daarom af om een taxi te nemen naar Newark Airport (EWR) en in plaats daarvan met een shuttlebus of privé-auto te gaan. Als u uw luchthaventransfer vooraf boekt, kunt u van uw laatste dan in New York genieten zonder stress.

Gedeelde kleine shuttlebussen

De gedeelde kleine shuttlebussen halen u op bij uw hotel of appartement en brengen u naar Newark Airport. Het kost maar € 20 per persoon. Het duurt minstens 1,5 uur om naar Newark Airport te reizen. Lees na het boeken uw voucher goed door voor instructies over hoe u wordt opgehaald op de locatie en tijd van uw keuze. Let erop dat de meeste busjes alleen klanten ophalen tot aan 125th Street.

Boek uw gedeelde shuttlebus hier

Privé-auto of limousine

Naast de kleine shuttlebussen kunt u ook worden opgehaald met een towncar of limousine. Een towncar is een kleine limousine voor een tot vier personen. Als u met een groep mensen naar Newark Airport reist, is dit een prima alternatief voor een taxi of shuttlebus en meestal is het ook goedkoper. Prijzen beginnen bij € 16 per persoon richting Newark Airport.

Boek uw privé-auto of limousine hier

Trein

U kunt naar Newark Airport reizen met de trein, maar dit raad ik niet aan. U moet van de ene in de andere trein overstappen, wat nooit fijn is als u veel bagage bij zich heeft. De rit kost $ 13,00 naar Newark Airport. Op de luchthaven dient u de AirTrain te nemen naar een van de terminals. Een ticket kost $ 5.

Wanneer moet ik naar Newark Airport vertrekken?

Het is altijd slim om genoeg tijd in te plannen om naar Newark Airport te reizen, vooral tijdens de spits. U kunt deze reistijden verwachten vanaf Manhattan:

  • Taxi naar Newark Airport: 1 tot 1,5 uur
  • Gedeelde shuttlebus naar Newark Airport: 1,5 uur
  • Trein naar Newark Airport: 1 uur (vanaf het moment dat u instapt)
  • Limousine/auto naar Newark Airport: 45 minuten tot 1,5 uur
Erics Tip: In het verleden nam ik een taxi en telkens als ik op Newark Airport aankwam dacht ik: “Waarom betaalde ik ook alweer zoveel?!”. Ik neem nooit meer een taxi, maar boek altijd vooraf een shuttlebus of privé-auto. Shuttlebusjes kosten € 19 en halen u op bij uw hotel of appartement. Een shuttle is zelfs goedkoper dan het openbaar vervoer, wat u bij elkaar $ 21,25 kost voor de metro, trein en AirTrain. Het vooraf boeken van uw shuttlebus of limousine is nodig, dit kunt u hier doen.

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store