WWE Worstelen in New York Tickets

WWE Worstelen in New York Tickets

Koop uw WWE worstelen in New York tickets online voor vertrek. WWE is het grootste bedrijf in professioneel worstelen ter wereld. Er vinden regelmatig WWE wedstrijden plaats in New York, onder andere in Madison Square Garden in Manhattan en Barclays Center in Brooklyn. Ook Prudential Center in New Jersey is soms het toneel van de pro wrestling evenementen. WWE organiseert verschillende evenementen, onder andere sommige NXT Live, Summerslam en Raw wedstrijden vinden plaats in New York, een echte wrestlemania dus!

Nieuw: Koop nu tickets voor WWE en betaal geen administratie- of verzendkosten (als u kiest voor e-tickets) of kies ervoor om uw tickets gratis in New York op te halen!

WWE tickets kopen

Bent u fan van worstelen en wilt u de WWE superstars in actie zien? Bekijk het overzicht hieronder en zoek naar de datum waarop u naar een WWE-wedstrijd zou willen gaan.

U kunt tickets bestellen met een creditcard, ze worden vervolgens via e-mail of per post opgestuurd. Het is ook mogelijk de tickets gratis in New York af te halen. Mocht het niet lukken om de e-tickets te printen, dan kunt u altijd ter plaatse naar het kantoor gaan. Dit is gelegen op een centrale plek vlakbij het Empire State Building.

Een e-ticket is het snelst. Als u normale tickets bestelt, kunt u er het beste voor kiezen om die zelf op te halen. Om verzendkosten te voorkomen, raad ik u dan ook aan om voor een van deze opties te kiezen. Uw tickets zijn altijd echt en worden op tijd bezorgd.

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

Vr 12 mei
Vr - 21:00 | Sport, Worstelen
Ma 15 mei
Ma - 19:30 | Sport, Worstelen
Vr 7 jul
Vr - 19:30 | Sport, Worstelen
Za 19 aug
Za - 03:30 | Sport, Worstelen
Zo 20 aug
Zo - 18:30 | Sport, Worstelen
Ma 21 aug
Ma - 19:30 | Sport, Worstelen
Di 22 aug
Di - 19:45 | Sport, Worstelen

Zijn er geen WWE-wedstrijden beschikbaar? Kijk dan of u naar een bokswedstrijd in New York kunt.

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store