A Beautiful Noise: The Neil Diamond Musical op Broadway Tickets

A Beautiful Noise The Neil Diamond Musical on Broadway Tickets

Koop uw A Beautiful Noise: The Neil Diamond Musical op Broadway tickets voordat u naar New York vertrekt. Het kopen van uw theater tickets online is gemakkelijk en bespaart u tijd en geld. Het verhaal van Neil Diamond komt tot leven op het podium tijdens deze musical. Zie zijn indrukwekkende verhaal en hoor een aantal van zijn grootste hits, waaronder “Sweet Caroline” en “America”, in het Broadhurst Theatre in New York.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Het verhaal van Neil Diamond

Al op jonge leeftijd was Neil, die in Brooklyn is opgegroeid, bezig met muziek. Hij schreef nummers die hij in zijn twintiger jaren verkocht in ruil voor een aantal optredens. Maar hij was immers in New York, de stad vol kansen en die greep hij met beide handen aan. Zijn album en concert Hot August Night was een doorslaggevend moment in zijn carrière. Met meerdere top-10 hits, ruim 140 miljoen verkochte albums en grote prijzen op zijn naam, is Neil Diamond uitgegroeid tot een echt rockicoon.

A Beautiful Noise The Neil Diamond Musical op Broadway Tickets optreden A Beautiful Noise The Neil Diamond Musical op Broadway Tickets muziek

De kracht van muziek

Deze musical is gevuld met de topnummers van Neil Diamond, geregisseerd door Tony Award winnaar Michael Mayer en geschreven door Anthony McCarten, wie ook Bohemian Rhapsody heeft geschreven. Zie Neil Diamond zijn zoektocht naar zichzelf, zijn carrière en de viering van de kracht van muziek.

Hoe koop ik A Beautiful Noise op Broadway tickets?

De A Beautiful Noise op Broadway tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

Informatie over de voorstelling

 • Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: 2 uur en 15 minuten
 • Locatie: Broadhurst Theatre, (235 West 44th Street)
 • Toegankelijkheid: T
 • Klik hier voor de zaalplattegrond van het Broadhurst Theatre

A Beautiful Noise The Neil Diamond Musical op Broadway Tickets - Neil A Beautiful Noise The Neil Diamond Musical op Broadway Tickets - Cast

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets