The Collective Paper Factory Hotel in New York

Long Island City The Paper Factory Hotel New York

The Collective Paper Factory Hotel in New York: ooit was het een papierfabriek, nu is het een hotel. De ligging op het sterk in ontwikkeling zijnde Long Island City maakt dat een kamer hier veel minder kost dan in een gemiddeld hotel in Manhattan. Bovendien bent u binnen een kwartier in Manhattan – twee minuten lopen naar het metrostation en vervolgens slechts drie haltes met lijn M of R. Sterker nog, vele plekken in Manhattan zijn door de goede verbinding sneller bereikbaar vanaf The Paper Factory dan vanaf de Upper East Side en Upper West Side!

Het Collective Paper Factory Hotel is permanent gesloten. Kijk hier voor andere hotels in New York.

Contents

Sfeer en uiterlijk

De vrij ruime kamers in The Collective Paper Factory ademen een typisch New Yorkse sfeer met bakstenen muren, grote, industriële raampartijen en kelims op de betonnen en houten vloeren. Het heeft precies die juiste mix tussen industrieel en warm, vergelijkbaar met de bekende Ace Hotels. Bovendien zijn door het hele gebouw heen de oude, originele fabrieksattributen en -machines te vinden die de verbouwing overleefd hebben. Er wordt hier namelijk alles aan gedaan om de historie van het gebouw en de verhalen die ermee samenhangen levend te houden.

The Paper Factory Hotel lounge in Long Island City The Paper Factory Long Island City New York

Faciliteiten en extra’s

Het Collective Paper Factory Hotel in New York heeft 125 kamers die allemaal zijn voorzien van een flatscreen HD-tv. De WiFi is snel en betrouwbaar. De lobby heeft een koffiestand waar goede en redelijk geprijsde koffie wordt geserveerd. En alsof dit nog niet genoeg is, is er een gemeenschappelijke game room, werkruimtes en een 24-uurs fitnessruimte. Bovendien vond ik het personeel van dit hotel ook erg vriendelijk en behulpzaam.

Erics Tip: “De Collective Paper Factory organiseert en host verschillende lessen, workshops en evenementen, van livemuziek tot artistieke samenwerkingen. Als gast van het hotel kunt u ook deelnemen aan deze projecten!”

The Paper Factory Hotel in Long Island City New York Binnen in The Paper Factory Hotel in Long Island City

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets