Vandaag: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Stuur een Whatsappje naar +316 888 00 666
2.1m
Wijngaardtour vanuit New York

Wijngaardtour vanuit New York

Wijnmakerij Long Island

Deze dagrip brengt u naar de beste wijnmakerijen van New York. Geef uw smaakpapillen de kost in Long Island! U rijdt van een centraal punt in New York City met een luxe bus naar North Fork. Ontbijt is hierbij inbegrepen. Tijdens deze tour krijgt u maar liefst dertien verschillende wijnen te proeven, verdeeld over drie verschillende wijngaarden.

Deze tour is helaas niet beschikbaar, maar u kunt wel een vergelijkbare tour naar de Hamptons boeken. Deze is inclusief een wijn- en bierproeverij.

Boek uw tickets voor de Hamptons dagtrip inclusief wijn- en bierproeverij hier

Pindar Vineyards

De eerste stop is Pindar Vineyards – de grootste wijngaard van Long Island. Op de wijngaard groeien zeventien soorten druiven. Hiermee worden drieëntwintig verschillende wijnen gemaakt, waarvan u er vijf te proeven krijgt. Daarna wandelt u over de wijngaard en ziet u waar en hoe de wijnen gemaakt worden. Koop een fles en neem de eerste slokken meteen op het dek, met uitzicht over de druivenvelden. Deze wijngaard heeft het beste uitzicht van de drie en is een heerlijke plek om zomaar wat rond te hangen.

Duck Walk Vineyards

Duck Walk Vineyards, stop twee, bestaat uit twaalf hectare vol Sauvignon Blanc-druivenvelden. Ze hebben hier twee specialiteiten: Vidal Ice Wine en Blueberry Port (een mierzoete dessertwijn van blauwe bessen, die gemaakt lijkt te zijn voor de combinatie met chocola). De wijngaard is een authentiek stukje Hamptons, met gebouwen in chateaustijl. De wijnmakerij heeft zich ontwikkeld tot een van de beste van Long Island. Het personeel weet alles over de verschillende wijnen en vindt het geen enkel probleem om te helpen in uw zoektocht naar uw lievelingswijn. Ook op deze wijngaard mag u vijf wijnen proeven.

Baiting Hollow Farm Vineyard

De derde en laatste stop van de tour is op de Baiting Hollow Farm Vineyard, een fantastische plek om te ontspannen. Op deze wijngaard is er ook allerlei eten om van te genieten (op eigen kosten). De Merlotgehaktballetjes zijn gemaakt met hun eigen Merlot en zijn een ideale snack voor iedereen die na zo’n hele dag wijnproeven een beetje hongerig geworden is. De Baiting Hollow Farm Vineyard maakt gebruik van een bonnetjessysteem. Dat is heel handig, want zo hoeft u de drie wijnen niet allemaal achter elkaar te proberen, maar kunt u het spreiden. Vooral omdat u wat meer tijd doorbrengt op deze wijngaard. Behalve een wijnmakerij heeft Baiting Hollow Farm ook een ranch met geredde paarden.

Praktische informatie

  • Deze dagtrip is toegankelijk voor mensen vanaf 21 jaar, op vertoon van een geldig identiteitsbewijs met foto.
  • Dagen: Uitsluitend op zaterdagen en zondagen.
  • Vertrekpunt: 47th en Lexington, New York City
  • Vertrektijd: 8.30 uur

Deze rondleiding is seizoensgebonden 

Klik hier om tickets te bemachtigen!

Erics Tip: De beste periode voor deze tour is in de zomer. Denk erom dat dit geen begeleide tour is. U bent gewoon vrij in hoe u uw tijd indeelt. Zo kunt u uw eigen eten meenemen – wat ik ook aanraad, aangezien alles best duur is en u echt wel wat wilt eten na een paar proefsessies.

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets