Almost Famous op Broadway Tickets

Almost Famous op Broadway Tickets

Bespaar op uw Almost Famous op Broadway tickets door ze te kopen voordat u naar New York gaat. Het online kopen van theater tickets is makkelijk en veilig, en bespaart bovendien tijd en geld. Tijdens de musical Almost Famous duikt u terug de tijd in naar 1973, toen Led Zeppelin de rockwereld begeerde en de Twin Towers haar deuren openden. Lukt het de vijftienjarige William om rock journalist te worden in de harde wereld? Bezoek het Bernard B. Jacobs Theatre om de vreugde van familie, fandom en de kracht van muziek te zien.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

De wereld van de rock ‘n roll

Het is 1973 in San Diego en de vijftienjarige William heeft het streven om rockjournalist te worden. Een journalist is onder de indruk van William’s schrijven geeft hem de opdracht om een concert te recenseren, waarna er meerdere volgen voor Rolling Stone magazine. Wanneer hij met een opkomende band op pad moet gaan, behoort William al snel tot de binnenste cirkel van de band. Hij verliest zijn objectiviteit om te schrijven. Zal hij het kunnen maken in de wereld waar hij altijd van droomde en vind hij zijn weg in de rockwereld?

Viering van muziek

Almost Famous op Broadway is gebaseerd op de gelijknamige film, geschreven en geregisseerd door Cameron Crowe. Met muziek geschreven door Tom Kitt, wie voor eerder werk een Pulitzer prijs won en onder meer muziek schreef voor Jagged Little Pill. De muziek weerspiegelt de chaotische geest van de jaren ‘70 en is een liefdesbrief aan deze unieke tijd.

Almost Famous op Broadway Tickets - Rock journalist Almost Famous aAlmost Famous op Broadway Tickets - William

Hoe koop ik Almost Famous op Broadway tickets?

De Almost Famous op Broadway tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

COVID-19 richtlijnen

Voor een Broadwayshow heeft u geen vaccinatiebewijs nodig. Het dragen van een mondkapje in het theater is niet meer verplicht. Beperkt aantal tickets beschikbaar.

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 12 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: Bernard B Jacobs Theatre, 242 West 45th Street
 • Toegankelijkheid:
 • Klik hier voor de zaalplattegrond van het Bernard B Jacobs Theatre
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief