Beautiful: The Carole King Musical op Broadway Tickets

Beautiful Carole King on Broadway Tickets

Koop uw Beautiful: The Carole King Musical op Broadway tickets voordat u vertrekt naar New York. U kunt uw musicalkaartjes gemakkelijk online kopen, wat u tijd en geld bespaart. Deze zogeheten jukeboxmusical wordt in het Stephen Sondheim Theatre gespeeld. Beautiful gaat over het leven van Carole King, hoe ze begonnen was als tiener in Brooklyn en doorbrak in de industrie als schrijver en later als soloartiest. Carole King was een van de grootste singer-songwriters aller tijden die voor veel tophits in de jaren vijftig en zestig heeft gezorgd.
Als u fan bent van Carole King dan is dat reden genoeg om naar deze musical te gaan! En als u nooit van haar gehoord heeft, heeft u zeker van deze liedjes gehoord: “(You Make Me Feel Like) A Natural Woman”, “Will You Still Love Me Tomorrow” en “You’ve Got a Friend.” Allemaal door King geschreven (evenals 115 andere popliedjes!).

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere musicals

Hoe koop ik Beautiful: The Carole King Musical op Broadway tickets?

Beautiful tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Beautiful The Carole King Musical - Piano Beautiful The Carole King Musical - Cast

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
  • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Erics Tip: Deze show is erg leuk voor fans van de muziek van Carole King. Maar ook als u niet echt bekend bent met haar muziek, is deze musical nog steeds de moeite waard. Het vertelt een hartverwarmend verhaal over de moeilijkheden waar artiesten mee te maken kregen in de New Yorkse muziekindustrie van de jaren 50 tot 70. Het theater is niet zo groot, wat bijdraagt aan de intimiteit van de show.

Informatie over de voorstelling

  • Minimumleeftijd is elf jaar
  • Duur: ongeveer 2 uur en 30 minuten
  • Locatie: Stephen Sondheim Theatre, 124 West 43rd Street

Beautiful The Carole King Musical - Poster Beautiful The Carole King Musical - New York

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets