Beetlejuice op Broadway Tickets

Bespaar op Beetlejuice op Broadway tickets door ze te kopen voor u naar New York gaat. Het online kopen van theatertickets is makkelijk en veilig, en bovenal bespaart het u tijd en geld. Ga naar het Winter Garden Theatre om deze show te zien! De musical Beetlejuice is gebaseerd op de gelijknamige film van Tim Burton uit 1988, hoewel de musical niet heel erg lijkt op de film. Beetlejuice vertelt het verhaal van de gothic tiener Lydia Deetz die geobsedeerd is door de dood omdat haar moeder is overleden.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Geesten in huis

Lydia, haar vader en aanstaande stiefmoeder verhuizen naar een nieuwe woning. Hier blijken echter een paar geesten rond te waren. De twee oud-bewoners van het huis, Barbara en Adam, die zijn omgekomen bij een ongeluk, zitten nu gevangen in hun voormalige woning. Lydia is de enige die hen kan zien. Barbara en Adam willen de nieuwe bewoners wegjagen en Lydia roept de hulp in van de demon Beetlejuice. Beetlejuices plannen voeren echter nogal ver. Niet iedereen is dan ook even enthousiast over zijn aanpak.

Beetlejuice op Broadway Tickets - De Ouders Beetlejuice op Broadway Tickets - Beetlejuice & Lydia

Hoe koop ik Beetlejuice tickets?

Beetlejuice tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
  • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van vijftien personen of meer.

Erics Tip: Wie had gedacht dat de dood zo vermakelijk kon zijn? Breng de avond door in Netherworld op Broadway en laat u betoveren door het decor en de speciale effecten. Misschien wordt u wel vergezeld door diehard fans die verkleed zijn!

Informatie over de voorstelling

  • Geschikt voor kinderen van 12 jaar en ouder.
  • Duur: ongeveer 2 uur en 30 minuten
  • Locatie: Winter Garden Theatre, 1643 Broadway
  • Klik hier voor de zaalplattegrond van het Winter Garden Theatre
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets