Avond Helikoptervlucht en Sightseeingcruise in New York

Koop tickets nu
Avond Helikoptervlucht en Sightseeingcruise in New York

De avond helikoptervlucht en sightseeingcruise in New York is een spectaculaire ervaring. ‘s Zomers vliegt u met daglicht en vaart u tijdens zonsondergang en schemer; ‘s winters vinden beide activiteiten geheel in het donker plaats. Beide situaties hebben zo hun eigen charme, maar vooral de winterse versie is uniek. Het is namelijk de enige optie om in het donker te vliegen. U ziet dan de lichtjes van Manhattan schitteren in het duister, zowel vanaf het water als vanuit de lucht, en u komt langs trekpleisters zoals de Brooklyn Bridge, Empire State Building, Central Park, Ellis Island en heel veel meer.

Boek de Avond helikoptervlucht en sightseeingcruise hier

Bovenstaande vlucht is momenteel uitverkocht. Boek uw avondvlucht vanaf New Jersey hier.

Sensationele helikoptervlucht

De helikoptervlucht is zowel letterlijk als figuurlijk het hoogtepunt van deze avond. Op Pier 6 (te bereiken met metro R, 2, 3, 4 of 5) staat een helikopter te wachten om u mee te nemen op een vijftien minuten durende vlucht over New York. U stijgt om 17.30 uur op. Dat betekent dat als het u er echt om gaat om in het donker over de stad te vliegen, u het beste ergens tussen oktober en maart kunt gaan. Tijdens de overige maanden is het om zes uur amper, of zelfs verre van, donker.

Uw piloot kan u alles vertellen over de stad en zal dat ook zeker doen, terwijl hij u over onder meer het Empire State Building, de Chelsea Piers, Time Warner Center, 9/11 Memorial en One World Trade Center vliegt. Voor meer voorpret kunt u hier alvast zien welke route de helikopter precies vliegt. Het gaat om de rode route.

Eenmaal terug op de grond maakt u een korte wandeling naar Pier 16, waar u aan boord gaat van de cruise.

Avond Helikoptervlucht en Sightseeingcruise in New York - Vrijheidsbeeld Avond Helikoptervlucht en Sightseeingcruise in New York - Freedom Tower

Sightseeingcruise met zicht op de skyline

Maakt u deze cruise tijdens de zomer, dan geniet u tijdens het varen van een prachtige zonsondergang. In de wintermaanden zal het vanaf vertrek al helemaal donker zijn, wat een eigen charme met zich meebrengt – namelijk al die weerspiegelende lichten van de stad, die u vlak daarvoor nog vanuit de lucht zag. Tijdens de drie kwartier tot een uur durende sightseeingcruise vertelt de gids vele interessante en vermakelijke verhalen over de geschiedenis en de bijzondere plekken van New York. Wanneer de boot even stil ligt onder de Brooklyn Bridge kunt u foto’s maken en genieten van het fantastische zicht op de skyline van Manhattan. En als kers op de taart vaart u langs het Vrijheidsbeeld.

Erics Tip: Aangezien deze tour de enige helikoptervlucht is die vanuit Manhattan vertrekt en waarbij je ’s avonds vliegt, is hij erg populair. En aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, raakt hij over het algemeen snel uitverkocht. Wacht dus niet te lang met boeken! Ik zou hem zeker aanraden, vooral in de winter. Aan mensen die al eens een helikoptervlucht maakten en nu iets nieuws willen ervaren, bijvoorbeeld.

Praktische Informatie

Vliegt u liever overdag? Zie hier de mogelijkheden. Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als ticket voor de tour, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Duur: vlucht duurt 15 minuten en sightseeing cruise duurt 45 tot 60 minuten
  • Vertrekpunt: Downtown Heliport op Pier 6
  • Vertrektijd: 17.30 uur
  • Zorg ervoor dat u minstens 20 minuten van tevoren aanwezig bent
  • Er passen maximaal 6 passagiers in een helikopter
  • Kinderen onder de 2 zijn gratis

Boek de Avond helikoptervlucht en sightseeingcruise hier

Avond Helikoptervlucht en Sightseeingcruise in New York - Skyline

Avondvlucht vanaf New Jersey

Als u later op de avond wilt vliegen of als bovenstaande vlucht is uitverkocht, kunt u een Avond helikoptervlucht boeken die vanaf New Jersey vertrekt. U kunt er met de trein naartoe gaan vanaf Penn Station. De vlucht duurt 25 à 30 minuten, u heeft dus ruim de tijd om van het adembenemende uitzicht op het verlichte Manhattan te genieten. U vliegt langs het Vrijheidsbeeld en One World Observatory en u heeft uitzicht op het Empire State Building en Madison Square Garden. Ook vliegt u over Central Park en kunt u de gekleurde lichtjes op Times Square zien voor de helikopter weer terugkeert naar New Jersey. Bij deze helikoptervlucht is geen cruise inbegrepen, maar op zaterdag kunt u ervoor kiezen om een retourtransfer naar en van de heliport toe te voegen.

Boek de Avond helikoptervlucht vanaf New Jersey hier

Avond Helikoptervlucht en Sightseeingcruise in New York - Times Square Avond Helikoptervlucht en Sightseeingcruise in New York - Manhattan

Vond je dit artikel nuttig? Ik hoor het graag!

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets