Black Friday Sale

NewYork.nl ligt voor het grootste deel stil sinds maart. Ik kijk met volle moed naar 2021 waarin ik jullie weer in New York mag verwelkomen. Tot die tijd is het spannend en soms ook gewoon saai. Geen leuke vragen, geen bestellingen, geen hustle and bustle.

Bent u New York-fan? Wilt u mij aan het werk zetten? Dan heb ik hieronder wat leuke producten voor weinig!

Ontzettend bedankt voor jullie support!

NewYork.nl Pen

NewYork.nl Pen

Koop de officiële NewYork.nl pen! Eric schrijft elke dag met deze pen. “Best pen ever!”, “Great pen” en “You need this pen” zijn veelgehoorde reacties op deze pen. 😉

€ 2,00

NewYork.nl Tas

NewYork.nl Tas

Deze uniseks linnen tas mag niet ontbreken bij uw outfit! Perfect voor in de supermarkt, op het strand of om uw nette schoenen mee naar kantoor te nemen. #NewYorkStyle

€ 6,50

Zero Contact Opener

Zero Contact Opener

Met deze sleutelhanger hoeft u buiten niets meer aan te raken! Geen liftknoppen, geen pinautomaten, bus/tram/treinknoppen… niks meer! Eric houdt je veilig! EXTRA: deze editie heeft ook een kroonkurken-opener!

€ 2,50

NewYork.nl Magazine

NewYork.nl Magazine

Bestel het NewYork.nl magazine vol tips over New York! Een must-have voor iedereen die naar The Big Apple gaat. Perfect voor op de koffietafel, in de wachtkamer of op de wc. Dank voor uw support.

€ 1,50

New York Muismat

New York Muismat

Als echte New York-fan mag deze muismat niet op uw (thuis)werktafel ontbreken! Ook leuk als cadeau. Met deze aankoop support u NewYork.nl en lokale partners.

€ 7,50

TSA Bagage slot

TSA Bagage slot

Dit TSA Bagage slot is gemaakt om uw koffer te beschermen tegen onnodig beschadigen bij het openen tijdens een controle op het vliegveld.

€ 5,00

Privewandeltour van 3 uur

Privewandeltour van 3 uur

Boek nu de privétour in het Nederlands met de Nederlandse New Yorkse Mirjam! Deze coupon is geldig t/m eind 2021, voor uw groep van maximaal 6 personen. U kunt zelf beslissen in welk gebied u de tour wil doen. Nu met 50 euro korting! Ook leuk om cadeau te doen.

€ 150,00

Koop nu

Vertrekt u in 2021 naar New York? Zie dan de special Black Friday deals.

Standaard verzenden binnen Nederland kost € 3,95, kies gerust voor deze goedkoopste optie! Indien u kiest voor aangetekend verzenden, bedragen de kosten € 7,95. Verzenden naar België gebeurt altijd aangetekend en kost € 7,95.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets