Broadway in Bryant Park

Broadway in Bryant Park

Broadway in Bryant Park is een gratis toegankelijk zomerevenement waarbij hits uit de populairste Broadwaymusicals worden voorgedragen. Zowel on- als off-Broadwayshows zijn vertegenwoordigd bij deze optredens, die meestal op donderdag van 12.30 uur tot 13.30 uur plaatsvinden. Zo worden er hits gezongen uit onder andere Chicago, SIX en The Lion King. Het podium bevindt zich op de Bryant Park Lawn, het grote grasveld in het midden van het park. Als u op tijd bent, kunt u misschien nog een van de bekende groene stoeltjes bemachtigen, maar zo niet, dan kunt u natuurlijk ook gewoon ontspannen op het gras gaan zitten. Het evenement vindt plaats rond lunchtijd, dus haal van tevoren wat te eten en geniet van een vermakelijke lunchbreak tijdens een dag sightseeing in New York!

Programma 2023

Wordt later bekendgemaakt.

Erics Tip: “In de zomer is er van alles te doen in Bryant Park. Heeft u overdag geen tijd, dan kunt u misschien ‘s avonds naar een van de gratis films. Neem wat te eten en te drinken mee en beleef een avond uit in de openlucht!”

Broadway in Bryant Park - het grasveld Broadway in Bryant Park - Stomp

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief