Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Cinderella de musical op Broadway

Cinderella de musical op Broadway

cinderella

Cinderella op Broadway is een echte sprookjesmusical. Het oorspronkelijke Assepoesterverhaal van het meisje met de glazen muiltjes, de boze stiefmoeder en de knappe prins, dat gebaseerd is op de televisieproductie van Rodgers & Hammerstein, is in een nieuw jasje gestoken!

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere musicals

De boze stiefmoeder

Wie kent het prachtige verhaal van Cinderella niet? Hoewel de hoofdlijnen van het sprookje onveranderd zijn, is deze Broadwayshow net een tikkeltje humoristischer waardoor u verzekerd bent van een leuke avond!
Na het overlijden van haar vader, wordt Cinderella door haar boze stiefmoeder ‘Madame’ en haar stiefzussen gedwongen  om voor het huishouden te zorgen. Dag en nacht is ze in de weer voor haar familie. Ondertussen wordt ze constant gepest door haar stiefmoeder die zelfs toegeeft dat ze alleen maar met Cinderella’s vader is getrouwd voor het geld.

De Musical Cinderella op Broadway in New York De musical Cinderella op Broadway

De knappe prins

Dan keert de prins van het koninkrijk, eveneens wees, terug van de universiteit. Zijn rechterhand Lord Pinkleton weet hem ervan te overtuigen dat hij op zoek moet gaan naar een geschikte vrouw, wil hij kans maken op de troon. Hoewel hij niet helemaal zeker is van zijn zaak, besluit Prince Topher een bal te organiseren voor alle beschikbare dames uit het koninkrijk. Alles wat de dames nodig hebben is een uitnodiging en een jurk. Iedereen is door het dolle heen en ook Cinderella ontvangt een uitnodiging. Maar wat moet ze aantrekken? De enige kledingstukken die ze bezit zijn bedekt met as! Maar als ze het lied ‘Impossible / It’s Possible’ zingt, gebeurt er misschien wel een klein wonder …

Op Broadway komen sprookjes uit

De musical Cinderella bevat alle ingrediënten voor een betoverend verhaal: een goede fee, een boze stiefmoeder, een knappe prins en natuurlijk de noodlottige klokslag om middernacht. Het is een geweldige show voor jong en oud. Zowel het decor als de kostuums zijn prachtig gemaakt en slepen u mee in een magische wereld waar sprookjes uitkomen en meisjes echt op glazen muiltjes kunnen dansen.

Cinderella op Broadway NYC Cinderella op Broadway

Hoe kom ik aan kaartjes voor Cinderella?

Via de link hieronder is het heel makkelijk om kaartjes voor Cinderella te bestellen. Als u slim bent, doet u dat al voordat u naar New York vertrekt. Waarom? Deze website garandeert goede plekken in stalles of parterre, en nog met korting ook. Op deze manier boeken bespaart u dus tijd en geld. En misschien nog wel belangrijker: u hoeft tijdens uw trip geen tijd te verspillen aan de jacht op kaartjes. Veel Broadwaymusicals zijn namelijk razendpopulair en daarom vaak uitverkocht.

Zó makkelijk is het om, vooraf, online tickets te bestellen:

  • Klik op de link en selecteer de datum dat u wilt gaan
  • Vul uw gegevens in en betaal
  • Controleer of u de bevestigingsemail en voucher heeft ontvangen
  • Wissel uw voucher een uur voor de voorstelling in bij het theater, op vertoon van een geldig identiteitsbewijs met foto

Zitplaatsen worden aangewezen door het theater. Daarom komt u pas bij het afhalen van de kaartjes uw stoelnummer te weten. Dit staat duidelijk op het kaartje vermeld. Groepen worden waar mogelijk – en bij groepen tot vijf personen gegarandeerd – naast elkaar geplaatst.

Informatie over de voorstelling

Minimumleeftijd: vier jaar
Duur:
 ongeveer 2,5 uur
Locatie: Broadway Theatre, 1681 Broadway at 53rd Street

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets