Motown the Musical op Broadway Tickets

Motown op Broadway New York

Motown the Musical op Broadway tickets zijn eenvoudig te kopen voor u naar New York reist. Deze jukeboxmusical zit bomvol liedjes die we allemaal kennen. ‘Ain’t no mountain high enough – ain’t no valley low enough…’ Bent u in gedachten al aan het meezingen? Dan zou ik u zeker aanraden deze musical te bezoeken, aangezien er nog 65 van dit soort hits voorbij komen. Opgevoerd in het Nederlander Theater vertelt Motown the Musical het verhaal van Berry Gordy; de oprichter van Motown Records, én van motown als muziekgenre. Bovendien is hij de man achter de carrières van Michael Jackson, Diana Ross en vele anderen. Ruimer bekeken is dit verhaal ook een typisch voorbeeld van de American Dream.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere musicals

Berry Gordy’s American dream

‘Het begon als het verhaal van één man… werd de muziek van Jan en alleman… en is nu de musical van Broadway.’ Dat is zo’n beetje waar de slogan op neerkomt. Wanneer u de show bijwoont, zult u het begrijpen. Motown the Musical is ontwikkeld door Berry Gordy zelf, en leidt u door zijn turbulente leven in de jaren zestig. Deze musical laat zien dat deze waanzinnige producer en platenbaas van ver komt. Als ambitieuze, donkere jongen uit Detroit die stopte met school – en vervolgens als professioneel bokser aan de slag ging, heeft hij zichzelf keihard moeten bewijzen in de muziekindustrie.

Motown de musical op Broadway NYC Motown de musical New York

De muziek

Motown is echt een powermusical; niet in de laatste plaats natuurlijk door al die sterke Motown-hits. Het is een inspirerende en opwindende musical, en – met maar liefst 66 bekende liedjes – een feest der herkenning. Wanneer u golden oldies als ‘My Girl’ en ‘I Heard It Through the Grapevine’, live hoort in het theater, zult u beseffen dat de radio of uw MP3-speler ze nooit echt tot hun recht heeft laten komen. Vanaf het podium klinken ze zo intens dat u de kriebels in uw buik zult voelen. En zoals het een echte musical betaamt wordt er natuurlijk ook gedanst. Al mag dat voor zich spreken, als zelfs het publiek moeite heeft stil te blijven zitten op deze muziek. De danskwaliteit van degene die naast u zit durf ik niet te garanderen, maar de choreografie die op het podium te zien is, is van hoog niveau.

Hoe koop ik Motown the Musical op Broadway tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Motown op Broadway Motown de musical op Broadway

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van negen personen of meer.

Informatie over de voorstelling

  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12
  • Duur: ongeveer 2 uur en 45 minuten
  • Locatie: The Nederlander Theater, 208 West 41st Street
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief