Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Newsies de musical op Broadway

Newsies de musical op Broadway

Newsies on broadway

De musical Newsies op Broadway is een show die bruist van energie! De musical vertelt de geschiedenis van New York. Het bezoeken van Newsies is dus een geweldige activiteit tijdens uw bezoek aan de stad. Heeft u zin in een spetterende avond uit en wilt u genieten van dans, zang en een goed verhaal over krantenjongens? Dan is Newsies zeker een geschikte musical voor én uw hele gezin!

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere musicals

De Staking van Krantenjongens in 1899

De met een Tony Award bekroonde Broadway-musical is gebaseerd op de Disney-film uit 1992 met Christian Bale. Een film die op zijn beurt weer losjes is gebaseerd op de Staking van Krantenjongens in 1899. Vanaf het midden van de 19de eeuw tot aan het begin van de 20ste eeuw zorgden krantenjongens, ook wel ‘newsies’ genoemd, ervoor dat de krant terecht kwam bij het publiek. Toen mediamagnaten Pulitzer en Hearst de prijzen van de kranten verhoogden, werd het ontzettend moeilijk voor deze krantenjongens om van hun werk te leven. Als protest werd er door jongeren een succesvolle campagne georganiseerd om deze New Yorkse krantenjongens, vaak wezen, te verdedigen. De musical vertelt het verhaal van campagneleider Jack Kelly en zijn droom om het te gaan maken in de wereld.

Geniet van de muziek van Alan Menken, de meeslepende teksten van Jack Feldman en juich voor de krantenjongens van New York! Newsies is een musical vol lekkere nummers, goede choreografie en het verhaal van The American Dream. Tijdens deze jonge en krachtige musical zit u gegarandeerd de hele avond op het puntje van uw stoel. Newsies wordt gedurende een beperkte periode opgevoerd, boek uw tickets dus snel.

Newsies op Broadway in New York City De musical Newsies in New York

Inbegrepen in de prijs van de tickets

• Beste zitplaatsen tegen dit tarief (U krijgt gegarandeerd de beste zitplaatsen tegen dit tarief, oftewel plaatsen in Ochestra of Front Mezzanine.)
• Belasting en administratiekosten

Locatie: het theater is gemakkelijk te vinden, in de buurt van Times Square. Controleer uw voucher voor het adres.
Duur: ongeveer 2 uur

 

De musical Newsies op Broadway in New York

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets