Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Rock of Ages de Musical de musical op Broadway

Rock of Ages de Musical de musical op Broadway

rock of ages

De musical Rock of Ages op Broadway is een perfecte mix van een musical, een rockconcert, stand-upcomedy en een stripshow (zonder naakt). Op het moment dat u het theater binnenstapt, wordt u meegesleept in de rockwereld van de jaren ’80: de muren zijn bekleed met concertposters en groupies gooien met bh’s. Alle nummers worden gespeeld door een echte rockband op het podium die het publiek aanmoedigt om mee te zingen. Om u een echte rock ’n roll-avond te garanderen worden er tijdens de musical bier en jello shots verkocht.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere musicals

The Bourbon Room

Rock of Ages speelt zich af tijdens het sex, drugs & rock ’n roll-tijdperk in het Los Angeles van 1987. Het verhaal wordt verteld door Lonny, manager van The Bourbon Room, de plek waar de meeste actie plaatsvindt. The Bourbon Room is een legendarische club waar vele rockbands hun carrière zijn gestart. Onder invloed van Duitse ondernemers wil de burgemeester van Los Angeles de stad opruimen, om er een prettige familiestad van te maken. Om dit te bereiken, moeten er vele bestaande bedrijven verdwijnen. Zo ook The Bourbon Room. Dennis, de eigenaar van de club, denkt dat hij The Bourbon Room kan redden door het laatste optreden te verzorgen van Stacee Jaxx and zijn band Arsenal. Ondertussen leert u Drew en Sherrie kennen die elkaar ontmoeten tijdens hun zoektocht naar roem en liefde in Hollywood. Weten zij dat hun liefde is voorbestemd?

De musical Rock of Ages in New York Rock of Ages op Broadway in New York City

Komisch Broadway

Hoewel het verhaal dramatisch lijkt, is Rock of Ages eigenlijk een echte komedie. Lonny, Dennis en Stacee Jaxx zorgen voor zeer komische momenten tijdens de show. De verteller, Lonny, richt zich meer dan eens direct tot het publiek en maakt zelfs Broadway belachelijk.

Rock ’n roll-klassiekers uit de jaren ’80

Rock uit de jaren ’80 staat bekend om ‘big hair’, synthetische stoffen en nummers met teksten die nog dagen blijven hangen. En dit is precies wat u te wachten staat als u Rock of Ages bezoekt. Terwijl u de zaal verlaat zult u ‘I Wanna Rock’ en ‘We’re Not Gonna Take’ van de Twisted Sisters, ‘Wanted Dead or Alive’ van Bon Jovi en ‘Don’t Stop Believin’ (van Journey, maar nu zeer populair dankzij de hitserie Glee) zingen. Maar er is veel meer! Denk aan Whitesnake, Europe, Foreigner, Poison en Extreme.

Rock of Ages de musical in New York Rock of Ages de musical in New York City

Hoe kom ik aan kaartjes voor Rock of Ages?

Via de link hieronder is het heel makkelijk om kaartjes voor Rock of Ages te bestellen. Als u slim bent, doet u dat al voordat u naar New York vertrekt. Waarom? Deze website garandeert goede plekken in stalles of parterre, en nog met korting ook. Op deze manier boeken bespaart u dus tijd en geld. En misschien nog wel belangrijker: u hoeft tijdens uw trip geen tijd te verspillen aan de jacht op kaartjes. Veel Broadwaymusicals zijn namelijk razendpopulair en daarom vaak uitverkocht.

Zó makkelijk is het om, vooraf, online tickets te bestellen:

  • Klik op de link en selecteer de datum dat u wilt gaan
  • Vul uw gegevens in en betaal
  • Controleer of u de bevestigingsmail en voucher heeft ontvangen
  • Wissel uw voucher enkele uren voor de voorstelling in bij het theater

Zitplaatsen worden aangewezen door het theater. Daarom komt u pas bij het afhalen van de kaartjes uw stoelnummer te weten. Dit staat duidelijk op het kaartje vermeld. Groepen worden waar mogelijk – en bij groepen tot vijf personen gegarandeerd – naast elkaar geplaatst.

Informatie over de voorstelling

Duur: ongeveer 2 uur en een kwartier
Locatie: Helen Hayes Theatre, 240 West 44th Street

Erics tip: Deze show is een must voor iedereen die van rockmuziek houdt. Rock of Ages is ook een zeer goede keuze als u geen groot musicalfan bent en eigenlijk liever naar een concert had willen gaan in New York. Deze musical is geen aanrader voor kinderen onder de veertien jaar vanwege grof taalgebruik en verwijzingen naar seks. Dankzij de sfeer in het theater en de live muziek, lijkt de show een echt rockconcert: u kunt dus headbangen en uit uw dak gaan!

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets