Annie de musical op Broadway

“It’s a hard knock life,” wie kan niet meezingen met dit liedje gezongen door de kleine roodharige wees? Toen Annie de musical voor het eerst werd uitgevoerd op Broadway in 1977, veroverde zij de harten van velen. Annie heeft voor bijna 6 jaar gedraaid! In de geest van Broadway revivals, was het slechts een kwestie van tijd voordat Annie ook weer snel haar weg terug zou vinden naar het podium.

Met hits als “It’s a hard knock life,” en “Tomorrow” weet Annie het publiek nog steeds te vermaken – en dat meer dan 35 jaar later! Het verhaal is weinig veranderd, hoewel sommige personages een beetje zijn bijgewerkt.
Annie de musical op broadway

De Roodharige Wees

Annie is een jonge roodharige wees met een eigen willetje. Ze woont in een weeshuis gerund door de alcoholiste Miss Hannigan (die toevallig kinderen haat). Uit dit weeshuis weet ze te ontsnappen. Tijdens haar avonturen op straat vindt ze een schattige hond die ze Sandy noemt. Helaas komt er snel een einde aan haar avonturen als de politie naar haar op zoek gaat – het brein hierachter natuurlijk Miss Hannigan.

Aan de andere kant van de stad wordt miljardair Oliver “Daddy” Warbucks geadviseerd om een wees in huis te nemen tijdens de kerstdagen om zijn imago te verzachten. Annie wordt gekozen als de gelukkige wees en een relatie tussen Warbucks en zijn assistent Grace groeit. Samen beloven ze de echte ouders van Annie te vinden.

Duur: 2 uur en 15 minuten

Let op: De show wordt uitgevoerd in het Palace Theatre en u heeft de mogelijkheid om zelf uw zitplaatsen uit te zoeken.

Deze show draait niet meer. Klik hier voor een overzicht van andere musicals. 

Annie op Broadway New York

 

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief