Brooklyn Chocolade Tour

Koop tickets nu
Brooklyn Chocolade Tour

De Brooklyn Chocolade Tour is perfect voor echte chocoholics. U ontdekt verschillende delen van Brooklyn zoals Valentino Pier, Cobble Hill, Red Hook, Carroll Gardens en Gowanus. En het beste van alles? Het proeven van de chocolade natuurlijk! U bezoekt chocolatiers die op tv-zenders als Food Network, Cooking Channel en Travel Channel te zien waren. U maakt onderweg zelfs een pizzastop, om uw smaak weer te neutraliseren.

Koop uw tickets voor de Brooklyn Chocolade Tour hier

De Beste Chocolatiers van Brooklyn

U laat Manhattan achter en gaat richting Brooklyn om de beste chocolade hotspots te ontdekken. De eerste stop van de tour is in DUMBO, waar u een bezoek brengt aan een van de beste artisanale chocolatiers van de Verenigde Staten. Hier kunt u proeven van zoetigheden zoals Chocolate Cheerios™ en met chocola omhulde macadamia’s en blauwe bessen.

Als u hebt genoten van de eerste proeverij gaat u naar The Chocolate Room, waar u nóg meer chocolade krijgt. Hun drielaagse chocoladetaart werd uitgeroepen tot een van ‘Oprah’s Favourite Things’. U mag deze heerlijke taart in cupcakevorm proberen, met daarbij een kop warme chocolademelk.

Brooklyn Chocolade Tour - DUMBO Brooklyn Chocolade Tour - Chocolate Room

Raaka Chocolate en Li-Lac Chocolates

Voordat u naar de andere chocolatiers gaat, kunt u over Valentino Pier wandelen, een verborgen juweeltje in Brooklyn. Vervolgens gaat u naar de volgende chocolade stop: Raaka Chocolate! Dit bedrijf maakt met veel trots organische ‘virgin chocolade’. U mag niet alleen een aantal van hun lekkerste creaties te proeven, maar u neemt ook een kijkje in hun fabriek en ziet hoe chocolade wordt gemaakt, verpakt en verzonden.

Als laatst stopt u bij Li-Lac Chocolates, een van de oudste chocolatiers van New York. Li-Lac Chocolates zijn echte artisanale chocolatiers en staan bekend om hun geweldige chocoladecreaties. U kunt proeven van hun bestverkopende producten, zoals hazelnoottruffel squares en amandelschaafsel. Ook bekijkt u de fabriek en ziet u hoe chocolade met de hand wordt gemaakt.

Brooklyn Chocolade Tour - Raaka Brooklyn Chocolade Tour - Li-Lac

Erics Tip: Ik ben echte een pizzaliefhebber, maar natuurlijk testte ik de chocolade tour met plezier voor mijn website. Ik was positief verrast! Ik vond het niet alleen leuk om de verschillende soorten chocola te proeven, maar ook om te leren en te zien hoe chocola wordt gemaakt. U heeft genoeg tijd in elke winkel om te genieten van de proeverijen en om een voorraad van uw favoriete producten in te slaan. Als bonus krijgt u delen van Brooklyn te zien waar u normaal nooit zou komen en kunt genieten van een slice pizza.

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt printen en gebruiken als ticket voor de tour of op uw telefoon kunt laten zien als mobiel ticket.

  • Duur: 4 uur
  • Vertrekpunt: Union Square
  • Vertrektijd: Maandag, woensdag en vrijdag om 11.00 uur
  • Er zijn twee proeverijen bij alle vier de stops

Koop uw tickets voor de Brooklyn Chocolade Tour hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets