Brooklyn Donut Tour

Koop tickets nu
Brooklyn Donut Tour

De Brooklyn Donut Tour is een goede manier om donuts te proeven en Williamsburg en Greenpoint in Brooklyn te ontdekken. Zorg dat u goede schoenen aan heeft en met een lege maag komt, want tijdens de tour komt u langs vier donut shops waar u bij elk een speciale donut kunt proberen. Onderweg ziet u een deel van Brooklyn en vertelt uw gids u van alles over donuts en de verschillende buurten.

Boek de Brooklyn Donut Tour hier

Brooklyn Donut Tour

U ontmoet uw gids bij Doughnut Plant, een donut winkel in Williamsburg, waar u uw eerste donut van de tour proeft. Vervolgens wandelt u langs McCarren Park richting Greenpoint waar de andere donut winkels zich bevinden. Onderweg vertelt de gids meer over de buurten in Brooklyn en hun geschiedenis. In deze wijk in New York vindt u vele winkels, restaurants en weinig toeristen, wat het anders maakt dan Manhattan. In Greenpoint proeft u nog twee andere bijzondere donuts die u niet snel ergens anders zult tegenkomen en krijgt u iets te drinken. De laatste stop is bij Peter Pan Donut & Pastry Shop, de winkel die ook te zien is in Spider-Man No Way Home. Gedurende de tour proeft u de meest bijzondere creaties die meer zijn dan een normale donut, zoals we die kennen.

Erics tip: Naast de donut tour in Brooklyn is er ook een donut tour in Manhattan. De Manhattan Donut Tour is meer een tour met echt alleen donuts, waar u bij de Brooklyn tour juist meer speciale donuts/cakes zult proeven. Mocht dit uw eerste keer zijn in New York is de Manhattan tour naar mijn mening de beste optie om mee te starten.

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw telefoon.

  • Duur: 2 uur
  • Vertrekpunt: 198 Bedford Avenue
  • Vertrektijd: 14.00 uur

Boek de Brooklyn Donut Tour hier

Brooklyn Donut Tour - Tour Brooklyn Donut Tour - Shop

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief