Carousel op Broadway Tickets

Carousel op Broadway Tickets

Koop uw Carousel op Broadway tickets voor u naar New York gaat. U kunt uw theatertickets makkelijk online kopen, waarmee u tijd en geld bespaart. Deze revival van de bekende Rodgers & Hammerstein musical uit 1945 wordt opgevoerd in het Imperial Theatre en is al de beste musical van het seizoen genoemd. Carousel vertelt het verhaal van een kermismedewerker met problemen en de jonge vrouw die alles voor hem opgeeft.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

You’ll never walk alone

Carousel is een tragisch liefdesverhaal. Het dorpse meisje Julie krijgt een relatie met de rondreizende kermismedewerker Billy. Ze trouwen en Billy heeft er alles voor over om Julie gelukkig te maken. Hij maakt echter de verkeerde keuzes, waardoor ze beiden in de problemen komen. Zelfs het leven van hun dochter wordt beïnvloed door de domme dingen die haar vader heeft gedaan, maar Billy krijgt een onverwachte kans om zijn fout te herstellen. Het verhaal en de muziek (een van de bekende nummers in deze musical is ‘You’ll never walk alone’) zullen u meeslepen, net als de indrukwekkende dansroutines van New York City Ballet’s choreograaf Justin Peck.

Carousel op Broadway Tickets - Julie en Billy Carousel op Broadway Tickets - Cast

Hoe koop ik Carousel tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
  • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Informatie over de voorstelling

  • Aanbevolen voor 9 jaar en ouder. Kinderen tot 4 jaar zijn niet toegestaan in het theater.
  • Duur: 2 uur 45 minuten
  • Locatie: Imperial Theatre, 249 West 45th Street

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief