Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Charlie and the Chocolate Factory op Broadway Tickets

Charlie and the Chocolate Factory op Broadway Tickets

Charlie and the Chocolate Factory op Broadway Tickets

Koop uw Charlie and the Chocolate Factory op Broadway tickets voor u naar New York gaat. U kunt uw theaterkaartjes gemakkelijk online kopen, wat u tijd en geld bespaart. Wie heeft het klassieke Roald Dahl verhaal met Oompa-Loompas, chocoladewatervallen en natuurlijk Willy Wonka niet gelezen?! Na zijn theaterdebuut op het Londense West End, komt de musical nu naar Broadway. Zorg ervoor dat u uw (gouden!) tickets heeft en naar het Lunt-Fontanne Theatre gaat voor een betoverende avond die u weer als een kind laat voelen.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een overzicht van andere Broadway musicals

Oompa-Loompas op Broadway

Charlie woont met zijn ouders en grootouders in een kleine eenkamerwoning. Als hij hoort van Willy Wonka’s wedstrijd — waarbij je een levenslange voorraad aan snoep kan winnen — móet en zal hij een ‘Gouden Ticket’ krijgen om zijn familie te helpen. Er zijn maar vijf tickets en als August Gloop, Veruca Salt, Violet Beauregarde en Mike Teavee er allemaal (onverdiend) een vinden, is er nog maar een klein beetje hoop op het laatste Gouden Ticket.

Natuurlijk vindt Charlie een Gouden Ticket, en dan begint het avontuur in de Chocolate Factory! Charlie en de anderen zijn onder de indruk van alles wat ze zien tijdens hun tour door de fabriek. Wanneer August Gloop in de chocoladewaterval valt, maken de Oompa-Loompas hun Broadway debuut. De tour gaat verder in de andere drie ruimtes. In de Inventing Room verandert Violet in een gigantische blauwe bes, in de Nut Room wordt Veruca aangezien voor een ‘slechte noot’ en in de Television Room krimpt Mike. Als alle kinderen zijn verdwenen, is Charlie de winnaar van de levenslange voorraad aan chocola. Maar Willy Wonka verzekert hem dat er nog meer is…

Charlie and the Chocolate Factory op Broadway Tickets - Willy Wonka Charlie and the Chocolate Factory op Broadway Tickets - Familie

Hoe koop ik Charlie and the Chocolate Factory op Broadway tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal
  • Als u voor een flexticket kiest, heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op ericvragen@newyork.nl als u wilt boeken voor groepen van twaalf personen of meer.

Erics Tip: De Broadwayversie van Charlie and the Chocolate Factory is geen kopie van de films. Ze hebben het wat afgezwakt, zo kan je je gedachten de vrije loop laten. ‘“If you want to view paradise, simply look around and view it.” Absoluut een must see met kinderen, vooral als ze het boek hebben gelezen.

Informatie over de show

  • Opmerking: het is niet toegestaan om het podium op te gaan en te proeven van het eetbare gras, Everlasting Gobstoppers® en zelfs niet om uw vingers te dippen in de chocoladewaterval.
  • Aanbevolen voor 6 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
  • Duur: 2 uur en 30 minuten
  • Locatie: Lunt-Fontanne Theatre, 205 West 46th Street, tussen 8th Avenue en Broadway

Charlie and the Chocolate Factory op Broadway Tickets - Poster Charlie and the Chocolate Factory op Broadway Tickets - Charlie

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets