Circle Line: Landmarks and Brooklyn Cruise

Koop tickets nu
Circle Line Landmarks and Brooklyn Cruise

De Circle Line Landmarks and Brooklyn Cruise is de enige boottocht die vanuit Manhattan langs Brooklyn vaart voor een uitgebreide sightseeing tour langs deze wijk. Bij deze boottocht komt u meer te weten over deze afwisselende wijk van New York, zonder hiervoor ver te hoeven lopen of fietsen. Tijdens de boottocht leert u alles over de geschiedenis van Brooklyn, beginnend bij de Nederlandse kolonisten en eindigend met de trends die er tegenwoordig ontstaan.

 

 

Deze cruise is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk hier een overzicht van alle andere Circle Line cruises

Varen langs Brooklyn

De boot vertrekt bij Pier 83, op loopafstand van Times Square. Na de afvaart komt u eerst langs de mooie skyline van Manhattan en ziet u onder andere het Empire State Building en One World Trade Center vanaf het water. Even verderop gaat de boot langzamer varen bij het Vrijheidsbeeld. Vergeet geen selfie te maken met Lady Liberty! De boot vaart verder richting de Verrazano Bridge en gaat linksaf bij de New York Harbours Upper Bay. Hier krijgt u de industriële kant van Brooklyn te zien. Daarna komt u bij Governor’s Island. De boot gaat verder langs Brooklyn en u vaart onder de Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge en Williamsburg Bridge door. Vervolgens keert de boot om en vaart u om Lower Manhattan heen richting het vertrekpunt.

Circle Line: Landmarks and Brooklyn Cruise - Brooklyn Bridge Circle Line: Landmarks and Brooklyn Cruise - Bar aan boord

Lokale producten

Brooklyn staat niet alleen bekend om de leuke buurten, maar ook om de culinaire specialiteiten. Gelukkig kunt u die niet alleen vanaf een afstandje bewonderen, maar zijn deze ook aan boord gehaald. De lekkernijen van Brooklyn Cupcake, Blue Marble Ice Cream, Brooklyn Brewery, Junior’s Cheesecake en Coney Island Brewery zijn op de boot verkrijgbaar.

Erics Tip: De Landmarks and Brooklyn Cruise is een perfect alternatief voor iedereen die graag een langere cruise wil doen en meer wil zien. Hoewel je een geweldig uitzicht hebt aan beide kanten van de boot, zit ik het liefst aan de rechterkant. In het begin zie je er misschien iets minder, maar je ziet juist meer aan het eind van de cruise.

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u moet laten zien bij het ticketloket (geprint of op uw smartphone). Daar ontvangt u een ticket voor de vertrektijd naar uw keuze. Ik raad u aan om dit zo vroeg mogelijk op de dag te doen, of zelfs de dag ervoor, zodat u zeker weet dat er genoeg beschikbaarheid is.

 • Duur: 2 uur
 • Vertrekpunt: Pier 83
 • Vertrektijden:
  • 1 januari – 10 maart: geen Landmarks and Brooklyn Cruises
  • 11 maart – 28 april: dagelijks om 12.30 uur
  • 29 april – 4 september: dagelijks om 11.00 en 15.00 uur
  • 5 september – 29 oktober: dagelijks om 11.00 en 15.30 uur
  • 30 oktober – maart 2018: geen Landmarks and Brooklyn Cruises
 • Kom om tijd voor de beste plekken

Cruise Route

Circle Line Landmarks and Brooklyn Cruise - Route

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets