CitySightseeing Hop-on Hop-off bus in New York

Koop tickets nu
CitySightseeing Hop-on Hop-off bus in New York

Neem de CitySightseeing Hop-on Hop-off bus in New York voor een leuke en handige manier van sightseeing tijdens uw verblijf. De bussen rijden langs alle bekende plekken in Manhattan en Brooklyn. U kunt op- en afstappen bij diverse haltes. Let op, deze bussen zijn alleen te boeken in combinatie met tickets voor andere attracties.

Koop hier uw tickets voor de CitySightseeing Hop-on Hop-off bus in New York

CitySightseeing Hop-on Hop-off routes

De CitySightseeingbussen in New York rijden vier verschillende routes:

 • Downtown tour
 • Uptown tour
 • Brooklyn tour
 • Avondtour

Downtown tour (ongeveer 2,5 uur)

Neem de Downtown tour om alle belangrijke bezienswaardigheden in Midtown en Lower Manhattan te ontdekken. Deze tour start op Times Square en gaat langs onder andere het Empire State Building, door Soho, Little Italy en Chinatown en langs Battery Park.

Uptown tour (ongeveer 2 uur)

De Uptown Tour gaat, zoals u waarschijnlijk al dacht, door het noordelijke deel van Manhattan. De route begint ook bij Times Square en rijdt vanaf daar een tour om Central Park. Als u blijft zitten, bent u in ongeveer twee uur weer terug op Times Square. De bus rijdt onder andere langs het American Museum of Natural History, het Apollo Theater in Harlem, het Guggenheim Museum en de Central Park Zoo.

Brooklyn tour (ongeveer 1,5 uur)

De Brooklyn tour is een uitgebreide tour door Brooklyn met acht stops in Brooklyn. U kunt de metrolijnen A of C nemen naar High St of F naar York St en vanuit daar naar Old Fulton Street bij Prospect Street lopen, wat het vertrekpunt is van deze tour. De Brooklyn route komt langs meerdere bezienswaardigheden in Brooklyn en u kunt onderweg onder andere uitstappen bij Barclays Center, de Brooklyn Botanic Garden en de Brooklyn Public Library.

Avondtour (ongeveer 2 uur)

Ook de CitySightseeing bussen bieden een avondtour. Let erop dat u die met alle soorten tickets één keer mag doen. Ik raad zeker u aan om hier ook gebruik van te maken, het is een erg leuke tour langs alle mooie verlichte plekken van de stad en de mooi verlichte skyline vanaf Brooklyn. U kunt bij deze tour niet afstappen, dus het is meer een bustour dan een Hop-on Hop-off tour.

CitySightseeing Hop-on Hop-off bus in New York - De Bus

CitySightseeing tickets

Bij CitySightseeing kunt u kiezen uit drie verschillende combinatiepakketten:

Hop-on Hop-off tour en havencruise

Maak 48 uur gebruik van alle routes van de Hop-on Hop-off bus en vaar daarnaast één dag langs een deel van Manhattan met de Hop-on Hop-off veerboot. Deze boot stopt tussen 10.00 en 15.00 uur bij World Financial District, Pier 11 en DUMBO.

Boek de Hop-on Hop-off tour en havencruise hier

Shoppen en sightseeing

Voor veel bezoekers is shoppen een belangrijk onderdeel van een trip naar New York. Combineer dit met een flinke dosis sightseeing voor een perfect verblijf! Met dit pakket mag u 96 uur van de bussen gebruikmaken, kunt u één dag naar het outletcenter Woodbury Common, krijgt u toegang tot Top of the Rock en mag u ook nog een dag op de Hop-on Hop-off veerboot. U kunt uw papieren of mobiele voucher voor dit pakket inwisselen bij het Gray Line Visitor Center bij Times Square.

Boek hier tickets voor de Hop-on Hop-off bus, shoppen en Top of the Rock

Hop-on Hop-off, Vrijheidsbeeld en Top of the Rock of Empire State Building

Dit handige pakket is inclusief 72-uurstickets voor onbeperkt gebruik van alle routes van de Hop-on Hop-off bus, tickets voor de ferry naar het Vrijheidsbeeld en toegang tot Top of the Rock OF het Empire State Building. Dit pakket is goedkoper dan het los kopen van al deze tickets!

Boek Hop-on Hop-off, Vrijheidsbeeld en Top of the Rock of Empire State Building tickets hier

CitySights Hop-on Hop-off bus in New York - Brooklyn Bridge CitySights Hop-on Hop-off bus in New York - Empire State

Praktische informatie

Na het boeken van de tickets ontvangt u een voucher per e-mail. Hierop vindt u aanvullende informatie. U hoeft de voucher niet inwisselen voor u de bus instapt. U kunt uw papieren of mobiele ticket scannen bij iedere stop op de route en instappen.

 • Vertrekpunt: Times Square
 • Vertrektijden:
  • Downtown tour: tussen 8.30 en 18.00 uur elke 20-25 min
  • Uptown tour: tussen 9.00 en 17.00 uur elke 25-30 min
  • Brooklyn tour: dagelijks drie keer per dag
  • Avondtour: tussen 18.30 en 20.00 uur elke 30 min
 • De bussen rijden op 31 december tot 15.00 uur.
 • Kinderen onder de 3 zijn gratis.

Reserveer hier uw tickets voor de CitySightseeing Hop-on Hop-off bus

Kijk hier voor andere aanbieders van Hop-on Hop-off bussen in New York

CitySights Hop-on Hop-off bus in New York - Downtown CitySights Hop-on Hop-off bus in New York - Gids

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets