Company op Broadway Tickets

Company op Broadway Tickets

Koop uw Company op Broadway tickets voordat u naar New York vertrekt. Het online kopen van theater tickets is makkelijk en veilig, en bespaart bovendien tijd en geld. Bezoek het Bernard B. Jacobs Theatre om Company met in de hoofdrol de enige echte Patti LuPone te zien. Deze musical vertelt het verhaal van Bobbie, gespeeld door Katrina Lenk, die haar 35e verjaardagsfeest viert en nog steeds single is. Company is een muzikale komedie geregisseerd door Tony Award-winnares Marianne Elliot.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Contents

Company een Muzikale Komedie

Op Bobbie’s 35e verjaardagsfeestje blijven al haar vrienden vragen waarom ze niet getrouwd is, waarom ze de juiste man maar niet kan vinden en of het geen tijd voor haar is om zich te settelen. Tijdens de zoektocht naar de antwoorden ontdekt Bobbie waarom single zijn, getrouwd zijn en leven in het 21e-eeuwse New York een mens gek kunnen maken. Deze productie van Stephen Sondheim en George Furth is gedurfd geraffineerd, diep inzichtelijk en ronduit hilarisch.

Een Must-see Musical

Niet alleen hebben de sterren van Company verschillende Tony en Grammy Awards gewonnen, maar ook de liedjes zijn bekroond. Company bevat songs als “You Could Drive a Person Crazy,” “The Ladies Who Lunch,” “Another Hundred People” en het iconische “Being Alive” die deze komediemusical tot een must-see maken. Veel plezier en vier alles wat goed is!

Company op Broadway Tickets - Patti LuPone Company op Broadway Tickets - Bobbie

Hoe koop ik Company op Broadway tickets?

De Company op Broadway tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

Informatie over de voorstelling

 • Minimumleeftijd: Aanbevolen voor 8 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar zijn niet toegestaan in het theater.
 • Duur: 2 uur en 45 minuten
 • Locatie: Bernard B. Jacobs Theatre, 242 West 45 Street
 • Toegankelijkheid: T
 • Klik hier voor de zaalplattegrond van het Bernard B. Jacobs Theatre
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets