Couture Fashion Week in New York

Front row at the new york couture fashion week

De Couture Fashion Week vindt ieder voor- en najaar plaats in de belangrijkste fashion capitals ter wereld. New York hoort hier natuurlijk bij! Begin september en februari kunt u dit exclusieve evenement in New York van dichtbij meemaken. Vanaf de front-row geniet u van geweldige creaties van grote designers. Heel hip New York is aanwezig bij deze exclusieve fashion shows en ook u kunt erbij zijn!

4W43 Building

De Couture Fashion Week wordt gehouden in het 4W43 Building in Manhattan. Als echte fashionista en modeliefhebber ziet u als eerste de laatste collecties van gevestigde designers en nieuw talent. U zult uw ogen uitkijken, geweldige foto’s maken en een idee krijgen van hoe de wereld het komende seizoen op modegebied zal worden beïnvloed. De exclusieve modeshows van één of meerdere designers worden ondersteund door heerlijke muziek. Ga dus lekker zitten en laat u verrassen en inspireren om te gaan winkelen in New York door de nieuwste collecties van designers als Laura Williams, Marco Marcu, Mireille Dagher, Isabel Zapardiez, Avril Lemieux en Nedret Taciroglu.

Tickets Couture Fashion Week

Kaartjes voor de Couture Fashion Week in New York zijn met onderstaande link te koop. Vanaf het begin van de middag bent u welkom in het 4W43 Building op 43rd Street en Fifth Avenue. Zorg ervoor dat u op tijd aanwezig bent! Zo heeft u voldoende tijd om u voor aanvang van de show te vergapen aan prachtige creaties uit de modewereld. Ook van de gasten wordt verwacht dat ze hun inner fashionista laten zien. Besteed dus wat extra aandacht aan uw outfit!

Als u online tickets boekt, heeft u de meeste keuze uit verschillende plaatsen. Ook kunt u kiezen voor front-row tickets zodat u jaloersmakende foto’s kunt maken. Mis deze kans niet!

Dit event is beschikbaar in februari en september.

Boek hier uw tickets voor de Couture Fashion Week in New York

Couture Fashion Week in NYC - Andres Aquino Couture Fashion Week in NYC Laureluxe

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets