Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Oostkusttour met Privévliegtuig vanuit New York

Oostkusttour met Privévliegtuig vanuit New York

trip naar capitol building in washington vanuit new york

De Oostkusttour met privévliegtuig vanuit New York is echt iets voor u als u behoefte heeft aan luxe, maar niet aan een bijbehorend prijskaartje. Al ‘jetsettend’ van de ene stad naar de andere, terwijl u verblijft in drie- en viersterrenhotels en u meer dan driehonderd dollar bespaart op activiteiten. Inderdaad, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn… maar dat is het niet! Deze zesdaagse all inclusive-reis barst van de sightseeing, zonder dat u kostbare tijd verliest aan wachten op vliegvelden of in een bus. De tocht begint in New York, waar u zeer vroeg vertrekt van ofwel Grand Central Station, ofwel Sheraton Tribeca. Voor u het weet bent u onderweg naar de Niagara Falls, Toronto, Hershey, Lancaster, Harrisburg en natuurlijk Washington D.C. Het zal u niet verbazen dat dit een van de meest geliefde Oostkusttours is, en dat deze dus snel uitverkocht raakt.

De Rainbow Bridge en de Niagara Falls

Tijdens de eerste dag ontbijt u in het privévliegtuig – met een maximum van dertig medepassagiers – op weg naar de Niagara Falls. Hier steekt u de beroemde Rainbow Bridge over, van Amerika naar Canada. Ondertussen krijgt u een prachtig zicht op de Niagara Falls voorgeschoteld. Eenmaal de brug over stapt u aan boord van de Maid of the Mist. Deze boot vaart u zó dicht naar de waterval dat u de koele mist die er vanaf komt kunt voelen op uw huid. Vervolgens gaat het avontuur verder en ziet u de waterval vanuit een ander perspectief, tijdens de Journey Behind the Falls. U zult het water horen bulderen, terwijl het van dertien verdiepingen boven u stort. Een camera meenemen is een absolute aanrader, maar neemt u er wel een mee die waterproof is; dat u nat wordt, dat staat vast. Na het diner kunt u in het nabij gelegen Sheraton Hotel ontspannen met een prachtig uitzicht over de Niagara Falls.

Een dagje Toronto

Dag twee begint met ontbijt in het hotel (inbegrepen in de prijs), om van daaruit een busreis naar Toronto te maken. Hier bezoekt u de CN Tower en geniet u van een twee uur durende tour langs de trekpleisters van Toronto. Voordat u een lokale wijngaard bezoekt voor een wijnproeverij kunt u nog even winkelen. De dag eindigt met een heerlijke maaltijd en een overnachting in hetzelfde Sheraton Hotel bij de Niagara Falls.

Hershey’s chocolade en de Amish

Op dag drie stapt u weer in de privéjet en vertrekt u richting Pennsylvania om de Hershey’s chocoladefabriek te bezoeken en daar getrakteerd te worden op een heuse chocoladeproeverij. Vervolgens staat een bezoek aan Amish Country op de agenda, waar u zult leren over het leven zonder stromend water en elektriciteit. Voor even wordt u volledig in de cultuur opgenomen, wanneer u deelneemt aan een traditionele Amish Farm Feast Dining Experience.
De volgende dag reist u na het ontbijt in het hotel met de bus naar Harrisburg, de hoofdstad van Pennsylvania. De stad staat bekend om zijn belangrijke rol tijdens de Amerikaanse burgeroorlog én tijdens de Industriële Revolutie. Tijdens deze sightseeing vergaart u allerlei achtergrondinformatie over uw volgende bestemming: Washington DC. Zodra het vliegtuig geland is gaat u richting het Witte Huis, Capitol Hill, de Koreaanse en Vietnamese oorlogsmonumenten en uiteraard Lincoln Memorial. Deze drukke, behoorlijk vermoeiende dag eindigt met een diner in het Hilton Hotel in Washington.

Boottocht naar Mount Vernon

Op dag vijf staat u vroeg op, met als doel een reisje naar de Potomac River. Daar start een boottocht richting Mount Vernon, een nationale, historische trekpleister en George Washingtons landhuis. Na de lunch (niet inclusief) kunt u het National Museum of American History bezoeken en deelnemen aan een begeleide tour door Washington DC. Omdat de stad zo ongelooflijk groot is, en er zoveel te zien is, bestaat dag zes uit het bezoeken van de Arlington Cemetery en het imposante National Air & Space Museum. U sluit deze veelzijdige trip in stijl af; met een privévlucht terug naar New York.

Praktische Informatie

Vertrekpunt:
Grand Central Station of Sheraton Tribeca, New York City

Vertrektijd:
6:00 uur

Inclusief ontbijt en diner, evenals toegang tot geselecteerde attracties

Geldige papieren voor Canada en terugkomst in de Verenigde Staten zijn verplicht

Deze dagtrip is helaas niet meer beschikbaar! 

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets