Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Tweedaagse bustour van New York naar New England

Tweedaagse bustour van New York naar New England

bezoek boston vanuit new york

Tijdens de tweedaagse bustour van New York naar New England ontdekt u een regio vol geschiedenis en een rijke cultuur. New England staat bekend als broedplaats van enkele bewegingen binnen de Amerikaanse filosofie en literatuur. Deze tweedaagse trip naar New England voert u mee door de staten Connecticut, Rhode Island en Massachusetts. U bezoekt de grote universiteiten aan de oostkust (Yale, Harvard en MIT), ziet de Mayflower II en slaapt in een drie- of viersterrenhotel. De touringcar vertrekt iedere dinsdag, vroeg in de morgen, vanaf het Gray Line Visitors Center (777 8th Avenue).

Yale University, Rhode Island en Hyannis

Dag 1 begint met een bezoek aan Yale University. Deze universiteit, die valt onder de Ivy League, staat wereldwijd bekend om z’n indrukwekkende lijst alumni vol celebrities, senatoren en presidenten. Na wat sfeer proeven tussen de intellectuele elite, gaat de tocht verder richting Newport, Rhode Island; de geboorteplaats van de beroemde America’s Cup zeilwedstrijd. Dan neemt de tour u mee langs de indrukwekkende herenhuizen, richting The Breakers: een zeventig kamers tellend huis aan het water, gebouwd door de familie Vanderbilt. In deze lijn van beroemde families reist u vervolgens anderhalf uur verder naar Hyannis, Massachusetts, waar de Kennedy’s vandaan komen. Hier vindt u het zes hectare grote landgoed met het huis van waaruit John F. Kennedy in 1960 zijn succesvolle campagne om het presidentschap voerde. U bezoekt het John F. Kennedy Museum en het gedenkteken, en leert meer over een van de beroemdste presidenten die Amerika ooit kende. Hyannis ligt op het schiereiland Cape Cod, het meest oostelijke gedeelte van de staat, dat bekend staat om zijn prominente rol in de Amerikaanse geschiedenis. U bezoekt het Cape Cod Maritime Museum, waar u uw kennis over de Amerikaanse historie kunt bijspijkeren. Tot slot kunt u alle opgedane kennis rustig laten bezinken in een drie- of viersterrenhotel in Hyannis of in het aangrenzende dorp South Yarmouth.

De Mayflower II en Quincy Market

Na een lekker ontbijt in het hotel begint uw tweede dag met een bezoek aan de Mayflower II in Plymouth. De Mayflower II is een replica van de beroemde Mayflower: een schip dat in 1620 Nederlanders en Engelsen naar de Verenigde Staten vervoerde. De Mayflower II is een zo goed als 1-op-1 getrouwe kopie, die in 1956 werd ontworpen door de marinearchitect William A. Baker; extreem indrukwekkend om te zien. Vanuit Plymouth reist u verder naar Boston, waar u de Boston Common zult verkennen en over de Freedom Trail zult lopen. Lunchen doet u op Quincy Market (niet bij de prijs inbegrepen) en de tocht eindigt met een bezoek aan de beroemde universiteiten Harvard en Massachusetts Institute of Technology (MIT). Na twee dagen vol intellectuele, culturele en historische prikkels, kunt u vervolgens bijkomen tijdens de busrit terug naar New York, waar u ’s avonds laat weer netjes afgeleverd wordt.

Praktische Informatie

  • Vertrekpunt: Gray Line Visitors Center (777 8th Avenue)
  • Vertrektijd: Iedere dinsdag om 7.00 uur
  • Deze tour is seizoensgebonden

De entreeprijs voor de genoemde attracties is inbegrepen in de prijs.

Boek hier de New England tour
Deze tour is helaas niet beschikbaar

Boston Beck trip uit New York Boston Memorial trip uit New York

Misschien vindt u dit ook interessant:

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets