Dagtrip Niagarawatervallen vanuit New York met privévliegtuig

Dagtrip Niagarawatervallen vanuit New York met privévliegtuig

Op deze dagtrip naar de Niagarawatervallen vanuit New York met privévliegtuig zal het u aan niets ontbreken. De Niagarawatervallen liggen op relatief korte afstand van New York. Boek deze dagtrip als u met een georganiseerde tour naar de Niagarawatervallen wilt reizen. De tour is beschikbaar van mei tot en met oktober. De dag begint om 5.45 uur op Times Square, waar de luxe tourbus al klaar staat om u in een uur naar de luchthaven op Long Island te brengen. Hier vertrekt uw vlucht, vanaf Long Island MacArthur Airport. De bus zet u voor het vliegtuig af, dus geen gedoe met douane en langdurige controles op het vliegveld. Met maximaal dertig anderen stapt u aan boord, voor een ontspannen privévlucht over de staat New York.

Helaas is deze tour niet meer beschikbaar. U kunt wel deze Dagtrip Niagarawatervallen vanuit New York boeken. Of deze Tweedaagse Trip Niagara Falls en Outlet Shopping met de bus.

Van New York naar Niagara Falls Airport

Onderweg krijgt u een echt New Yorks ontbijt geserveerd door uw vaste stewardess, die er ook op de terugweg weer zal zijn. Soms krijgt u de kans om even bij de piloten in de cockpit te kijken voor een praatje en wat foto’s. De piloten zullen ook toestemming vragen om over de watervallen te vliegen. Als u geluk heeft, ziet u de watervallen dus van boven, voor u landt op Niagara Falls Airport. Als u het vliegtuig uitkomt, staat er alweer een bus op u te wachten die in ongeveer een kwartier naar de eindbestemming rijdt: de Niagara Watervallen.

Erics Tip: Breng voor u op Times Square in de bus stapt nog even een bezoekje aan het toilet. De bus heeft geen toilet aan boord en het toilet in het vliegtuig is erg klein en hierdoor niet zo comfortabel.

Dagtrip Niagarawatervallen met privévliegtuig - Privévliegtuig Dagtrip Niagarawatervallen met privévliegtuig - Cockpit

Amerikaanse of Canadese kant van de Niagarawatervallen?

Als u deze tour boekt, kiest u of u de Amerikaanse of Canadese kant wilt bezoeken. Als u kiest voor de Amerikaanse kant heeft u meer tijd ter plaatse, omdat u niet door de Canadese douane hoeft. Vanaf de Canadese kant heeft u juist weer een beter zicht op de watervallen, dus ik heb zelf voor deze optie gekozen. Voor u de bus verlaat, zowel aan de Amerikaanse als Canadese kant, ontvangt u een voucher voor de bezienswaardigheden die bij uw tour horen. U kunt het gebied vervolgens zelf verkennen, er gaat geen gids met u mee. Bent u op zoek naar een volledig begeleide tour? Kijk dan of deze dagtrip wat voor u is.

Bij de Canadese kant heeft u vier à vijf uur de tijd om alles te bekijken. Als u niet teveel wilt haasten, raad ik u aan om twee of drie attracties te kiezen en ze niet alle vier te doen. De Hornblower Niagara Cruise en Journey Behind the Falls zou ik zeker doen, Niagara’s Fury en White Water Walk zijn dan optioneel.

Dagtrip Niagarawatervallen met privévliegtuig - Uitzicht vanuit het vliegtuig

Aan de Amerikaanse kant heeft u ongeveer een uur langer de tijd en kunt u alle vier de inbegrepen attracties doen. Aan deze kant zijn dit ‘Maid of the Mist’-boottocht, Aquarium of Niagara, Cave of the Winds en Niagara Adventure Theater. (De Hornblower Niagara Cruise en Maid of the Mist zijn beide dezelfde boottochten naar de watervallen, alleen vertrekken ze beide vanaf een andere kant.)

Nadat u een paar uur rond heeft kunnen kijken bij de watervallen, wordt u weer opgehaald door de bus en naar de luchthaven gebracht. U vliegt terug naar New York en wordt vervolgens teruggebracht naar Manhattan, waar u rond 20.00 uur weer aankomt bij het beginpunt op Times Square.

Erics Tip: Er is ook een andere dagtrip naar de Niagarawatervallen. Het grootste verschil tussen de twee tours is dat de dagtrip met privévliegtuig wat exclusiever is dan de andere. U vliegt met een klein vliegtuig, krijgt een echt New Yorks ontbijt, hoeft niet door de douane en landt op een luchthaven vlakbij de watervallen. De andere tour is minder luxe, maar hierbij wordt u wel volledig begeleid, ook bij de watervallen zelf.

Dagtrip Niagarawatervallen met privévliegtuig - Boottocht Dagtrip Niagarawatervallen met privévliegtuig - Toeristen

Praktische informatie

  • Vertrekpunt: New York Marriott Marquis
  • Vertrektijd: 6.00 uur
  • Duur: 14 uur (circa), de tour keert rond 20.00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt
  • Deze tour is seizoensgebonden

Let op! Voordat u mee kunt gaan met deze reis is het belangrijk dat u over de juiste documentatie beschikt om Canada binnen te mogen. Heeft u een Nederlands of Belgisch paspoort? Dan hoeft u geen visum of iets degelijks aan te vragen! Ook een eTA voor Canada is niet nodig, omdat het vliegtuig u naar de Amerikaanse kant van de watervallen brengt en u per bus de grens oversteekt. Tijdens het boeken van de trip moet u, in verband met het nieuwe TSA beleid, de naam op uw paspoort, het paspoortnummer, de verloopdatum, uw geboortedatum en contactgegevens van uw hotel in New York vermelden.

Dagtrip Niagarawatervallen met privévliegtuig - Canada

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets