Dear Evan Hansen op Broadway Tickets

Dear Evan Hansen op Broadway Tickets

Dear Evan Hansen op Broadway tickets kunt u eenvoudig online kopen. Ik raad u aan om uw theatertickets voor vertrek naar New York te kopen, om tijd en geld te besparen. Dear Evan Hansen speelt in het Music Box Theatre en gaat over Evan, een middelbare scholier die het gevoel heeft onzichtbaar te zijn.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Evan & Connor

Evan schrijft brieven aan zichzelf als een soort therapie. Een van deze brieven komt per ongeluk terecht bij Connor, een andere outsider op school. Wanneer Connor vervolgens een einde aan zijn leven maakt, denkt zijn familie dat hij tegen alle verwachtingen in toch een goede vriend had, Evan. Evan komt vervolgens voor een belangrijke keuze te staan: laat hij iedereen in de waan dat hij en Connor goede vrienden waren, of moet hij Connors familie teleurstellen en zichzelf voor gek zetten door de waarheid te vertellen?

Hoe koop ik Dear Evan Hansen op Broadway tickets?

Dear Evan Hansen tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

Dear Evan Hansen op Broadway Tickets - You will be found Dear Evan Hansen op Broadway Tickets - in het Music Box Theatre

Erics tip: Dear Evan Hansen is een ontroerende en herkenbare musical. Of het nou gaat om drama op de middelbare school, gepest worden of gepakt worden op een leugen die onschuldig lijkt, we hebben het allemaal meegemaakt. Omdat het een ongebruikelijk onderwerp is voor een musical, is hij erg populair. Als tickets hierboven niet beschikbaar zijn en u wilt echt graag gaan, kijk dan hier.

COVID-19 richtlijnen

Voor een Broadwayshow heeft u geen vaccinatiebewijs nodig. Het dragen van een mondkapje in het theater is niet meer verplicht. Beperkt aantal tickets beschikbaar.

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen leeftijd is 12 jaar en ouder. Kinderen jonger dan 4 jaar zijn niet toegestaan in het theater.
 • Duur: ongeveer 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: Music Box Theatre, 239 West 45th Street
 • Toegankelijkheid: T
 • Klik hier voor de zaalplattegrond van het Music Box Theater
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief