Discovery Times Square

Discovery Times Square

Discovery Times Square (DTS) is een grote expositieruimte in New York. Het ligt in het hart van de stad, in de kelder van het voormalige New York Times-gebouw. Discovery Times Square is een combinatie van verschillende tijdelijke, indrukwekkende exposities over cultuur, kunst, geschiedenis en bekende gebeurtenissen.

 

 

 

Helaas bestaat Discovery Times Square niet meer. Ik raad u aan om het nabijgelegen Madame Tussauds te bezoeken.

Discovery Times Square

Discovery Times Square is een van de drie expositieruimtes aan Times Square, de andere twee zijn Madame Tussauds en Ripley’s Believe It or Not. Discovery Times Square is geopend in 2009 en beschikt over 5500 vierkante meter expositieruimte. Het ontvangt vooral grote, reizende exposities, die te groot, te commercieel of te duur zijn om interessant te zijn voor lokale kleinere musea.

Er wordt gestreefd alle exposities indrukwekkend en leerzaam te laten zijn: ze proberen belangrijke maatschappelijke onderwerpen onder de aandacht te brengen. Bezoekers kunnen er vaak ook technische proefjes en spellen doen. Enkele voorbeelden van de laatste populaire exposities zijn Leonardo Da Vinci’s Workshop, Titanic: The Artifact exhibition, The Art of the Brick (geweldige Legobouwwerken!) en de exposities over de Harry Potterboeken en -films.

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets