Elf de Kerstmusical Tickets

Elf de Kerstmusical Tickets

Koop uw Elf de Kerstmusical tickets online voor u naar New York gaat. Deze kerstmusical speelt in The Theatre in Madison Square Garden. Koop zeker theatertickets als u met uw kinderen in New York bent in december, want de show is erg populair. Al vijf jaar lang is deze musical een terugkerend feestje tijdens de kerstperiode en de perfecte gelegenheid om met uw hele gezin in kerststemming te komen. Geniet van het verhaal van Buddy, de kerst-elf die anders is dan alle anderen en in New York City op zoek gaat naar zijn ware identiteit!

Deze show is helaas gestopt. Bekijk voor andere kerstmusicals het overzicht van Kerstshows in New York.

Elfen van de kerstman

Elf The Musical is gebaseerd op een Amerikaanse versie van het kerstverhaal en gaat over een van de elfen van de kerstman, die Santa Claus helpen bij het inpakken van alle cadeautjes op de Noordpool. Deze elf, Buddy, is eigenlijk een gewone weesjongen, die per ongeluk in de zak van de kerstman is gekropen en mee terug is gereisd naar de Noordpool. Als hij hier nietsvermoedend aan het werk is als elf, valt hij toch wel erg op als lange jongen tussen zijn kleine collega’s. Bovendien beschikt hij over erg slechte inpakvaardigheden. De verschillen tussen hem en de andere elfen zorgen ervoor dat Buddy gaat nadenken over zijn afkomst en uiteindelijk van de kerstman terug naar New York mag. Hier gaat hij op zoek naar zijn vader en zorgt hij er ook voor dat New York de magie van kerst weer terugvindt.

Elf de Kerstmusical Tickets - Uitleg Buddy Elf de Kerstmusical Tickets - Santa

Hoe koop ik Elf The Musical op Broadway tickets?

Via onderstaande link kunt u eenvoudig tickets kopen voor Elf de Kerstmusical. Ik raad aan om dit te doen voor u naar New York gaat. Het zal u tijd besparen en daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat de show uitverkoopt. Veel musical in New York zijn populair en verkopen snel uit.

Informatie over de show

  • Geschikt voor alle leeftijden. Voor kinderen die hun eerste verjaardag hebben gevierd dient een kaartje te worden gekocht.
  • Duur: 2 uur en 15 minuten
  • Locatie: The Theater at Madison Square Garden, 7th Ave & 32nd Street
  • Deze show is seizoensgebonden

Elf de Kerstmusical Tickets - Dinner Elf de Kerstmusical Tickets - Buddy en Santa

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets