Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Finding Neverland op Broadway Tickets

Finding Neverland op Broadway Tickets

Finding Neverland op Broadway

Koop uw Finding Neverland op Broadway tickets voordat u naar New York gaat. Het is makkelijk om theaterkaartjes online te kopen, u bespaart zo tijd. Iedereen heeft ergens nog een kind in zich en dat is precies de reden dat u naar het Lunt-Fontanne Theatre moet gaan om Finding Neverland te zien! Deze nieuwe Broadway musical is gebaseerd op de boeken van J.M. Barrie, met de geliefde Peter Pan als hoofdpersoon. De musical gaat echter over het verhaal achter de boeken en de manier waarop Barrie geïnspireerd werd door Sylvia Davies en haar zoons om de mooie wereld van Neverland te creëren, waar kinderen niet groter worden. Dus denk aan de aanwijzing “tweede ster naar rechts en dan rechtdoor tot het ochtend is” en wees voorbereid op de magie!

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere musicals

Als je erin gelooft, kun je vliegen

J.M. Barrie is een toneelschrijver die door een moeilijke tijd gaat, zowel privé als zakelijk. Zijn huwelijk gaat niet goed en zijn laatste toneelstuk was verre van succesvol. Zijn inspiratie lijkt voorgoed verdwenen, maar alles verandert wanneer hij Sylvia Davies ontmoet, een weduwe en moeder van vier kinderen die ervan dromen om te kunnen vliegen. Sylvia vertelt aan haar kinderen dat de reden dan vogels kunnen vliegen, is dat ze erin geloven dat ze dit kunnen. Peter, de jongste, gelooft hier ook in. Dit zorgt ervoor dat Barrie weer contact maakt met het kind in zich en een nieuwe wereld creëert voor Peter en zijn broers: Neverland, waar kinderen niet groter worden, magische figuren bestaan en mensen kunnen vliegen door er simpelweg in te geloven… en misschien ook met hulp van wat elfenstof!

Finding Neverland op Broadway - Cast Finding Neverland op Broadway - De Musical

Vind het kind in u

Ga niet naar deze show met de verwachting Disney’s Peter Pan te zien. De visuele effecten zijn indrukwekkend, de liedjes raken je, maar Finding Neverland is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van de schrijver J.M. Barrie. Er is magie en natuurlijk een vliegende Peter Pan en Kapitein Haak, maar het gaat vooral over lastige familiezaken. Finding Neverland is een musical die u hardop zal laten lachen, nostalgisch zal laten voelen, u kippenvel zal bezorgen en uw voeten zal laten bewegen. Het draait allemaal om de kracht van de verbeelding, het ontdekken van het kind in uzelf… en het vasthouden hiervan!

Finding Neverland op Broadway - Poster Finding Neverland op Broadway - Kapitein Haak

Hoe koopt u kaartjes voor Finding Neverland op Broadway?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal

Stuur me een e-mail op ericvragen@newyork.nl als u wilt boeken voor groepen van negen personen of meer.

Erics Tip: U en uw kinderen zullen naar Neverland willen vliegen en daar voor altijd willen blijven nadat u deze musical heeft gezien! Zoals ik al zei, het is anders dan de Disneyfilm, dus verwacht niet hetzelfde. Kapitein Haak is misschien een beetje eng, maar met de kinderen die meespelen en een echte hond op het podium is het zeker een leuke avond uit in New York met het hele gezin.

Informatie over de show

  • Kinderen onder 4 jaar zijn niet toegestaan in het theater
  • Duur: 2 uur en 30 minuten
  • Locatie: Lunt-Fontanne Theatre, 205 West 46th Street, tussen 8th Avenue en Broadway

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets