Glee Tour in New York

Glee Tour in New York

De Glee Tour in New York is zeker wat voor u als u een diehard Gleek bent. De tv-show Glee speelt zich af in de McKinley High School in Illinois, maar in het tweede seizoen gaan de New Directions richting New York voor de nationale showkoor competitie. En hun liefde voor New York City gaat nog veel verder! Stap in hun voetsporen en ontdek de oorsprong van Broadway. U bezoekt de theaters waar een hoop sterren hun debuut hebben gemaakt. En begin maar vast met oefenen, want u beklimt zelf ook de beroemde rode trap om ‘Empire State of Mind’ te zingen!

Helaas, deze tour is niet langer beschikbaar. Als alternatief kunt u de TV- en Filmtour boeken.

Don’t Stop Believing!

En ik meen het! Wanneer u de eerste wandeling door het drukke Broadway maakt, krijgt u de kans om een paar van de beroemde Glee songs te zingen. Als u de producers dan nog niet heeft geïmponeerd, krijgt u nog een laatste kans aan het eind van de tour. Geef alles wat u in zich heeft met ‘Empire State of Mind’! En maakt u zich geen zorgen als u, net als ik, zeker weet dat dit u ook niet beroemd gaat maken. U zult sowieso een leuke ochtend hebben en uw vrienden veel mooie verhalen kunnen vertellen over Broadway en Glee.

Het ontstaan van Glee

Wist u dat Ryan Murphy (de bedenker van Glee) drie maanden lang in het geheim naar Broadwayshows is gegaan en geen gebruik heeft gemaakt van traditionele castings? Hij was op zoek naar nieuwe gezichten en vond Matthew Morrison (Hairspray), Lea Michele (Spring Awakening) en Jenna Ushkowitz (bekend van de uitvoering van The King and I uit 1996). De show was een groot succes en trok sterren als Idina Menzel, die we nu kennen als de stem van ijskoningin Elsa (en natuurlijk ook van haar rol als de originele Wicked Witch).

Met de Glee Tour beleeft u uw favoriete afleveringen opnieuw! U loopt langs The Great White Way met een enthousiaste gids, terwijl u al dansend en zingend meer te weten komt over de verschillende theaters en over hoe de acteurs bekend werden. En wie weet… Misschien zijn er wel castingdirectors in de buurt die op zoek zijn naar de volgende grote ster, dus doe uw best!

Erics Tip: De sfeer tijdens de Glee Tour is erg leuk. De gidsen zijn goede zangers en ze weten veel van de geschiedenis van Broadway en van de acteurs. Het is het perfecte begin van een dag die eindigt met een Broadway musical in New York. O, en als u de volgende ochtend nog steeds zin heeft om te zingen, ga dan naar Ellen’s Stardust Diner!

Praktische informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en als uw ticket voor de tour gebruiken, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

Glee Tour in New York - Times Square Glee Tour in New York Times Square

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief