Gratis Audio Wandeling

Audiogids new york

Wist u dat New York oorspronkelijk Nieuw Amsterdam werd genoemd? Wilt u zien hoe onze voorouders New York gesticht hebben? Download dan de GRATIS audiotour ‘New Amsterdam Trail’ op uw telefoon of tablet. Al luisterend wordt u door Lower Manhattan geleid naar de plekken waar Nederlanders de grondslag legden voor het New York zoals we dat nu kennen. Om de audiotour af te kunnen spelen, slaat u het zip-bestand op op een computer en pakt u het uit. Vervolgens kunt u de audiobestanden overzetten naar een ander apparaat, zoals uw telefoon.

Erics Tip: De tour duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten, maar is meer dan de moeite waard. Het beginpunt is helemaal downtown en al luisterend loopt u langs bijzondere plekken waarvan u nooit had vermoed hoe belangrijk ze zijn geweest. Het is een gratis tour die als insteek heeft de Nederlandse inbreng in New York en Amerika onder de aandacht te brengen bij het publiek. Helaas is deze wandeling alleen in het Engels te downloaden.

Download hier de audiotour en informatiepagina

Als u liever een begeleide tour doet, bekijk dan de bus- en wandeltours in New York.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets