Gratis Tai Chi Les in New York

new york tai chi

Niet alleen yogalessen maar ook gratis Tai Chi lessen behoren in Bryant Park tot de mogelijkheden. Tai Chi is een bewegingssport die oorspronkelijk uit China komt en heeft als doel uw lichamelijk en geestelijk welzijn te verbeteren.

Tai Chi midden in Manhattan

Liefhebbers van deze sport (of beter gezegd ‘kunst’) trainen vaak in grote groepen in parken en op pleinen over de hele wereld. Door de langzame bewegingen is het bijzonder om naar te kijken. Van eind april tot eind augustus zijn er iedere dinsdag- en donderdagochtend van 7.30 tot 8.30 uur gratis lessen te volgen in Bryant Park. Bryant Park is gelegen in het midden van Manhattan. De les heeft meestal tussen de dertig en zeventig deelnemers.

Tai Chi in Bryant Park in New York Tai Chi in New York City

Of u nu tien of negentig jaar bent, nog nooit Tai Chi heeft gedaan of een master bent, iedereen mag gratis meedoen. U heeft geen speciale kleren nodig en de drie leraren helpen desgewenst bij de oefeningen. De lessen worden gegeven door Tai Chi Chuan Center.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief