Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Groundhog Day op Broadway Tickets

Groundhog Day op Broadway Tickets

Groundhog Day op Broadway Tickets

Groundhog Day op Broadway tickets koopt u eenvoudig voor vertrek naar New York. Koop uw theatertickets online om tijd en geld te besparen. De musical Groundhog Day speelt in het August Wilson Theatre en is gebaseerd op de gelijknamige succesvolle film uit 1993. Tim Minchin, ook verantwoordelijk voor de muziek van Matilda, schreef de muziek en songteksten voor musical. Groundhog Day gaat over weerman Phil, die vanuit een klein stadje verslag moet doen van de Amerikaanse feestdag Groundhog Day. Hij komt terecht in een tijdslus, waarna de dagen zich steeds herhalen.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Punxsutawney Phil

Het is de derde keer dat Phil met cameraman Larry en producent Rita naar het plaatsje Punxsutawney wordt gestuurd. Hij moet hier verslag uitbrengen van de prestaties van de bosmarmot Punxsutawney Phil, die zal voorspellen hoe lang de winter nog zal duren. Weerman Phil heeft geen zin in zijn opdracht en doet zijn werk chagrijnig en ongeïnteresseerd. Wanneer het team weer naar huis wil gaan, wordt Punxsutawney overvallen door een sneeuwstorm. Phil en zijn team moeten noodgedwongen in het dorp overnachten. Als Phil de volgende ochtend wakker wordt, blijkt tot zijn verbazing dat het wederom Groundhog Day is en hij dezelfde dag nog een keer meemaakt. En de volgende dag weer. En de volgende dag weer… Na voor de zoveelste keer wakker geworden te zijn op Groundhog Day beseft Phil dat hij zijn voorkennis over het verloop van de dag in zijn voordeel kan gebruiken. Is hij in staat om zijn collega Rita voor zich te winnen en de tijdslus waarin hij gevangen zit te verbreken?

Groundhog Day op Broadway Tickets - Verslaggever Groundhog Day op Broadway Tickets - Voorspelling

Hoe koop ik Groundhog Day op Broadway tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal
  • Stuur me een e-mail op ericvragen@newyork.nl als u wilt boeken voor groepen van negen personen of meer.

Informatie over de voorstelling

  • Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
  • Duur: 2 uur en 40 minuten
  • Locatie: August Wilson Theatre, 245 West 52nd Street

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets