Hello, Dolly! op Broadway Tickets

Hello Dolly op Broadway Tickets

Koop uw Hello, Dolly! op Broadway tickets voor u naar New York gaat. Theatertickets zijn eenvoudig online te bestellen, hiermee bespaart u tijd en geld. Deze langverwachte revival van Hello, Dolly! speelt in het Shubert Theatre. De musical is een remake van de veelbekroonde show die in 1964 op Broadway debuteerde en wordt geregisseerd en gechoreografeerd door twee Tony Award-winnaars. Dolly is een professionele matchmaker, die voor haar nieuwste klant een perfecte match in gedachten heeft: zichzelf!

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

De perfecte match

Het verhaal van de musical speelt aan het eind van de 19de eeuw. In de boven New York gelegen stad Yonkers gaat de rijke en enigszins chagrijnige weduwnaar Horace Vandergelder op zoek naar een nieuwe partner. Hij schakelt Dolly in om deze klus voor hem te klaren, maar al na hun eerste ontmoeting realiseert Dolly zich dat zijzelf weleens de perfecte match voor Horace zou kunnen zijn. Zij staat vervolgens voor de uitdaging om hem tot hetzelfde inzicht te laten komen. Zal het Dolly lukken om haar belangrijkste klant voor zich te winnen?

Hoe koop ik Hello, Dolly! op Broadway Tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
  • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Informatie over de voorstelling

  • Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
  • Duur: 2 uur en 40 minuten
  • Locatie: Shubert Theatre, 225 West 44th Street

Hello Dolly op Broadway Tickets - Dolly

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief