Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Hoe New York is veranderd onder Bloomberg

Hoe New York is veranderd onder Bloomberg

In januari 2002 volgt Michael Bloomberg Rudolph Giuliani op als burgemeester van New York City. In 2013, tegen het einde van zijn derde ambtstermijn, publiceert de New York Times een interactieve infographic. Deze prachtige presentatie blikt terug op een periode van 12 jaar waarin Bloomberg een cruciale rol speelde in de ontwikkeling van New York City.

Interactieve Infographic over New York City

De infographic toont de ontwikkeling van verschillende gebouwen en de uitvoering van belangrijke projecten gericht op onder andere woonwijken en de verbetering van de fietsinfrastructuur. In het rood ziet u de gebieden waar de belangrijkste veranderingen hebben plaatsgevonden. Diverse projecten worden geïllustreerd aan de hand van geweldige foto’s waarop de ontwikkelingen goed te zien zijn. U ziet onder andere de verandering van Times Square, de transformatie van Long Island City, de aanleg van het Brooklyn Bridge Park en de bouw van het Barclays Center waar de Brooklyn Nets spelen.

Klik hier om de infographic van de New York Times te bekijken.

Kijk hieronder voor foto’s van Williamsburg uit 2003 en 2013.

Bron afbeeldingen: www.nytimes.com

williamsburg-2003 williamsburg-2013

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets