DoubleTree Suites Hotel Times Square

Double Tree Suites Hotel in New York

Het DoubleTree Suites Hotel Times Square hoort bij Hilton Hotels. Het is het enige hotel aan Broadway dat uitsluitend suites biedt. Daarnaast ligt het op een toplocatie, namelijk aan Times Square. Deze moderne, 45 verdiepingen tellende accommodatie straalt grandeur uit en is een waardevolle toevoeging aan uw verblijf in New York.

Dit hotel is momenteel gesloten. Bekijk hier meer hotels in New York.

Faciliteiten

Dit hotel brengt u alle luxe die u mag verwachten van een all-suite Hilton Hotel. Zo kunt u in vorm blijven dankzij de 24/7 geopende fitnessruimte, zakelijke vergaderingen houden in een van de vele evenementenruimten en deze voorbereiden in het businesscentrum dat altijd open is. Tijdens deze bezigheden wordt uw veiligheid gewaarborgd door het dag en nacht aanwezige beveiligingsteam, en ook de conciërge staat voor u klaar wanneer nodig. Roomservice, de koffiekiosk en de populaire, in Broadway-sfeer ingerichte Ad Lib Lounge en Gingers Restaurant doen er op hun beurt alles aan uw maag tevreden te houden.

Double Tree Suites New York Fitness Double Tree Times Squre Met Grill

De kamers

DoubleTree Suites Times Square biedt 468 suites met een woonkamer, een slaapkamer en een grote badkamer. Elke suite beschikt over een groot bed, een slaapbank, twee flatscreen-tv’s, een minibar, een koelkast en een magnetron. Voor degenen die op zakenreis zijn: het grote bureau met ergonomische stoel zal aan al uw werkgerelateerde wensen voldoen.

Boek hier uw kamer bij DoubleTree Suites via Hotels.com
Boek hier uw kamer bij DoubleTree Suites via Booking.com

Double Tree Hotel in New York Double Tree Suites Wet Bar in New York

Geschikt voor gezinnen

Door de ligging van het hotel en de zeer grote kamers is dit hotel zeer geschikt voor gezinnen en andere grotere gezelschappen. Vier personen per kamer is prima te doen, vooral als enkele hiervan kinderen zijn. Op verzoek kan er ook een babybedje op de kamer worden gezet.

Locatie en toegankelijkheid

Double Tree Suites bevindt zich op 1568 Broadway tussen allerlei Broadway-theaters. Het is tevens de plek waar 47th Street and 7th Avenue elkaar kruisen. Wereldberoemde restaurants, winkels en musea liggen niet ver bij het hotel vandaan. Een aantal hotspots op loopafstand zijn Top of the Rock, Carnegie Hall en Radio City Music Hall. Wat ook handig is, is dat Penn Station, Grand Central Station en de Port Authority Bus Terminal erg dicht bij het hotel liggen, en dat u om de hoek, op 47th Street, op alle grote metrolijnen kunt stappen. De luchthavens JFK, LaGuardia en Newark liggen allen binnen een straal van 32 kilometer van het hotel vandaan.

Double Tree Suits Times Square New York

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets