Wyndham Garden Chinatown Hotel in New York

Wyndham Garden Chinatown Hotel in New York

Het Wyndham Garden Chinatown Hotel in New York is een luxe hotel op een geweldige locatie. Wilt u ontspannen in stijl? Dan is dit hotel in New York perfect!

De kamers zijn prima, maar u kunt ook genieten van een drankje in de bar, een gratis krantje in de lobby of een workout in de gym. Kortom, dit hotel biedt zeker waar voor uw geld.

Boek hier een kamer bij Wyndham Garden Chinatown bij Hotels.com
Boek hier een kamer bij Wyndham Garden Chinatown via Expedia.com
Boek hier een kamer bij Wyndham Garden Chinatown bij Booking.com

Contents

Modern Hotel

Het Wyndham Garden Chinatown is een modern hotel met mooi ingerichte kamers. Daarnaast zijn de kamers nagenoeg geluiddicht waardoor u het verkeer nauwelijks hoort.  De kamers zijn uitgerust met zeer comfortabele bedden, ergonomische stoelen en u kunt er zelf koffie en thee zetten. In de prachtig ontworpen badkamer vindt u allerlei heerlijke toiletspullen.

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en beantwoordt al uw eventuele vragen. Omdat u gebruik kunt maken van gratis WiFi, is dit hotel ook uitermate geschikt voor zakelijke trips. Ook is het een diervriendelijk hotel. Maar u kiest het hotel natuurlijk niet vanwege deze opties, maar vanwege de geweldige locatie: Chinatown.

Locatie Wyndham Garden Chinatown

Ontdek het levendige Chinatown en maak van de gelegenheid gebruik om een uitstapje te maken naar SoHo en Little Italy.  Beide wijken liggen op loopafstand van het hotel. Terwijl u er rondloopt, zult u begrijpen waarom New York ook wel een melting pot (smeltkroes) wordt genoemd.
Het hotel bevindt zich op 93 Bowery tussen de metrostations van Grand Street en Canal Street. Als u hier metrolijn B of D neemt, bent u in minder dan 10 minuten in Midtown. Deze metrolijnen rijden ook naar Brooklyn en Coney Island.

Erics Tip: “Vraag om een kamer met uitzicht op Manhattan! Op deze manier geniet u van de luxe van het hotel én van een prachtig uitzicht over de stad.”

Boek hier een kamer bij Wyndham Garden Chinatown bij Hotels.com
Boek hier een kamer bij Wyndham Garden Chinatown via Expedia.com
Boek hier een kamer bij Wyndham Garden Chinatown bij Booking.com

Wyndham Hotel in NYC - Gebouw Wyndham Hotel in NYC - Badkamer

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets