Into The Woods op Broadway Tickets

Into The Woods op Broadway Tickets

Bespaar op Into The Woods op Broadway tickets door ze te kopen voor u naar New York gaat. Het online kopen van Broadway tickets is makkelijk en veilig, en bovenal bespaart het u tijd en geld. Into The Woods is een verstrengeling van klassieke sprookjes, waaronder Assepoester en Rapunzel. De musical is gebaseerd op het boek van James Lapine en is geschreven en gecomponeerd door de bekende Stephen Sondheim. Bezoek het St. James Theatre om dit unieke stuk te zien.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Een verhaal vol sprookjes

Neem een kijkje in het leven van een kinderloze bakker en zijn vrouw. Tijdens hun zoektocht om een gezin te stichten spreekt een heks een vloek over hen uit en komen ze oog in oog te staan met andere personages uit de verschillende sprookjes van de gebroeders Grimm. Heeft deze musical ook een gelukkig einde?

Eerbetoon aan Stephen Sondheim

De musical maakte in 1986 haar debuut in San Francisco en ging een jaar later op Broadway in premiere. Er werden drie grote Tony Awards gewonnen en sindsdien is de musical meerdere malen geproduceerd. In 2014 werd er een Disney-film gebaseerd op het verhaal uitgebracht. In herinnering van de legendarische componist Stephen Sondheim wordt dit Broadway-meesterwerk teruggebracht naar het theater.

Into The Woods op Broadway Tickets - Stage Into The Woods op Broadway Tickets - Cast

Hoe koop ik tickets voor Into The Woods?

De Into The Woods op Broadway tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

COVID-19 richtlijnen

Voor een Broadwayshow heeft u geen vaccinatiebewijs nodig. Het dragen van een mondkapje in het theater is niet meer verplicht. Beperkt aantal tickets beschikbaar.

Praktische informatie

 • Aanbevolen voor 4 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: 2 uur en 50 minuten
 • Locatie: St. James Theatre, (246 W 44th Street)
 • Toegankelijkheid:
 • Klik hier voor de zaalplattegrond van het St. James Theatre
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief