Kajakken in New York

Kayakken in New York

Als u een actieve tour wilt combineren met sightseeing vanaf het water, kunt u gaan kajakken in New York. U heeft geen ervaring nodig om in de boot te stappen, dus aarzel niet en boek deze kajaktour over de Hudson!

Helaas is deze tour niet meer beschikbaar. In plaats hiervan kunt u jetskiën in New York boeken.

Kajakken op de Hudson rivier

Uw tour begint in het boothuis met ‘beachlook’ aan de westkant van Manhattan, op slechts een kwartiertje lopen vanaf Times Square. Hier kunt u zich omkleden en klaarmaken voor de activiteit. Er zijn kluisjes beschikbaar waar u kosteloos uw spullen in kunt opbergen. In de boot wordt alles nat, dus tenzij uw camera tegen water kan, kunt u deze beter achterlaten. Neem ook een set droge kleding en handdoek mee, zodat u zich aan het eind van de tour kunt afdrogen en omkleden. U krijgt een zwemvest om, waarna de gids u tijdens een instructie van ongeveer een kwartier uitlegt wat u (niet) moet doen. Ook krijgt u nog even de tijd om te oefenen in het rustige water rond het dok, voor u de gids volgt richting de Hudson.

De start van de tour kan even lastig zijn, omdat u nog moet wennen aan het peddelen en ook meteen tegen de stroom in moet varen. Maar u zult merken dat u al snel de slag te pakken heeft! Na ongeveer een half uur last de gids een korte stop in, om even bij te komen en in alle rust te genieten van het unieke zicht op de skyline. De terugweg is een stuk makkelijker, want dan gaat u met de stroom mee. En met een beetje geluk heeft u ook nog de wind in de rug!

Erics Tip: Deze tour is vooral geschikt voor mensen die van sportieve activiteiten houden. U heeft een uniek uitzicht op Manhattan vanaf het water, maar u bent vooral bezig met het kajakken zelf.

Kayakken in New York - Kayaks Kayakken in New York - Hudson River

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets