Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
King Charles III op Broadway Tickets

King Charles III op Broadway Tickets

King Charles III op Broadway

Bestel hier uw tickets

Bestel uw King Charles III op Broadway tickets voor u naar New York gaat. U kunt eenvoudig online theatertickets kopen, waarmee u geld en tijd bespaart. King Charles III begon als Olivier Award-winning hit op het Londense West End en speelt nu in het Music Box Theatre op Broadway. Geen fictief personage voor deze voorstelling, het verhaal is gebaseerd op het leven van de Britse Prins Charles. Hij is al decennia in afwachting van het moment dat hij de troon mag bestijgen en in King Charles III op Broadway is het dan eindelijk zover: zijn moeder overlijdt en het langverwachte moment van zijn kroning is daar.

Shakespeare en King Charles III

De invloeden van Shakespeare zijn duidelijk aanwezig in de musical King Charles III. Bij aanvang lijkt het zelfs of u kijkt naar een uitvoering van King Lear of Richard II, maar het blijkt te gaan om Charles III. Voormalig prins en inmiddels dus koning Charles heeft eindelijk zijn felbegeerde positie op de troon te pakken, maar in de praktijk blijkt deze taak toch heel anders dan verwacht. ‘To sign or not to sign’ is een belangrijk dilemma in zijn werkzaamheden. Het is zijn taak om belangrijke politieke beslissingen te nemen en tegelijkertijd om te gaan met lastige gebeurtenissen binnen de koninklijke familie. Niet alleen Charles betreedt het podium tijdens dit bijna drie uur durende verhaal, ook alle andere favorieten uit het Engelse koningshuis zijn aanwezig; William, Harry, Kate, zelfs de geest van Diana.

Hoe koop ik King Charles III op Broadway tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

King Charles III op Broadway - Show in New York King Charles III op Broadway - Cast

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal

Stuur me een e-mail op ericvragen@newyork.nl als u wilt boeken voor groepen van negen personen of meer.

Informatie over de voorstelling

  • Geschikt voor 12 jaar en ouder
  • Duur: 2 uur en 45 minuten
  • Locatie: Music Box Theatre, 239 West 45th Street

Liever een andere voorstelling dan King Charles III?

Bekijk hier een aantal andere voorstellingen

King Charles III op Broadway - Poster King Charles III op Broadway - Charles

Bestel hier uw tickets voor King Charles III

Bestel hier uw tickets

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets