King Kong de Musical op Broadway Tickets

King Kong the Musical on Broadway Tickets 3

King Kong de Musical op Broadway tickets kunt u eenvoudig online reserveren. Ik raad u aan om uw theatertickets te kopen voor u naar New York gaat, hiermee bespaart u tijd en geld. Ga naar het Broadway Theatre om deze show te zien! De musical King Kong is gebaseerd op het boek van de uit 1933 daterende film. Het vertelt het verhaal van de prehistorische gorilla Kong, die een emotionele band krijgt met de vrouw die hij ontvoert.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Enorme gorilla

De musical King Kong is een hedendaagse versie van het klassieke verhaal over ‘the beauty and the beast’. Het script is van de hand van Jack Thorne, die ook heeft meegewerkt aan de Broadwayhit Harry Potter and the Cursed Child. De Australische muzikant Eddie Perfect is verantwoordelijk voor de muziek van het stuk. Er is uiteraard een glansrol weggelegd voor de enorme gorilla die door middel van automatisering, infrarood-techniek en verschillende menselijke performers tot leven wordt gebracht. In tegenstelling tot de acteurs op het podium spreekt of zingt Kong niet, maar hij maakt wel geluiden. King Kong op Broadway is een echte musical met zang en dans, maar het kan beter omschreven worden als spektakel!

King Kong de Musical op Broadway Tickets - King Kong King Kong de Musical op Broadway Tickets - King Kong en Ann

Hoe koop ik King Kong op Broadway tickets?

King Kong tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
  • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Erics Tip:De special effects in deze musical zijn geweldig, met name de grote gorilla op het podium is indrukwekkend. Ik kan u deze musical ook aanraden als uw Engels wat minder goed is. De verhaallijn is bekend en eenvoudig, waardoor de show makkelijk te volgen is.

Informatie over de voorstelling

  • Aanbevolen voor 8 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
  • Duur: 2 uur en 30 minuten
  • Locatie: Broadway Theatre, 1681 Broadway
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets