Klassieke Filmtour in New York

Koop tickets nu
Klassieke Filmtour in New York

De Klassieke Filmtour in New York brengt u langs tientallen filmlocaties van bekende klassieke films die in New York zijn opgenomen. Centraal staan ‘Turner Classic Movies’, films van de twee grote televisienetwerken Turner Entertainment Company en Warner Bros. Entertainment. Zij zijn verantwoordelijk voor de meeste filmklassiekers, zoals King Kong, Ghostbusters en Breakfast at Tiffany’s.

Boek de Klassieke Filmtour in New York hier

Filmlocaties bustour

U ontmoet de ervaren gids, die soms zelf ook acteur is, op Times Square. Hier stapt u op de bus voor een drie uur durende tour door Manhattan. Er vinden in New York dagelijks film- en tv-opnames plaats en er zijn dan ook volop plekken te zien die u zult herkennen van het witte doek. De bus rijdt langs tientallen bekende filmlocaties en ondertussen ziet u op een scherm fragmenten uit films die op deze plekken zijn opgenomen. Denk aan King Kong, waarin het Empire State Building een hoofdrol speelt, de markt die voorkomt in Manhattan en You’ve Got Mail, en het metrorooster dat verantwoordelijk was voor de bekende rokjesscene van Marilyn Monroe. Combineer uw liefde voor films met sightseeing!

Klassieke Filmtour in New York - Breakfast at Tiffany's gebouw Klassieke Filmtour in New York - Zabars food store

Erics Tip: Tijdens de tour stopt u op een aantal locaties om foto’s te kunnen maken. Een van die stops is bij Zabar’s, een food store met gerechten vanuit de hele wereld. Als er genoeg tijd is dan raad ik zeker aan om er iets lekkers te halen.

Praktische Informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher per e-mail, die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour of op uw telefoon kunt laten zien als een mobiel ticket.

  • Duur: circa 3 uur
  • Vertrekpunt: Times Square, Midtown Manhattan
  • Vertrektijd: 10.30 uur

Boek de Klassieke Filmtour in New York hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief