KPOP op Broadway Tickets

KPOP on Broadway Tickets

Koop uw tickets voor KPOP op Broadway voordat u naar New York gaat. Het online kopen van theater tickets is makkelijk en veilig, en bespaart bovendien tijd en geld. Duik in de wereld van het Koreaanse K-pop tijdens deze musical vol muziek en dans. Zie de strijd die gevoerd wordt om de beste van de beste te worden in deze harde industrie. De musical KPOP wordt opgevoerd in het Circle in the Square Theatre.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

De wereld van K-pop

Tijdens deze musical komt u oog in oog te staan met de wereld van K-pop. De musical vertelt het verhaal van wereldwijde sterren die alles op het spel zetten voor een speciaal concert, terwijl er een mentale strijd dreigt bij een van hen om een van de populairste labels in de industrie te ontmantelen. Ervaar de keiharde discipline, het talent en de commerciële ambitie achter K-pop.

KPOP op Broadway tickets - Luna KPOP on Broadway tickets Preformance

Unieke show op Broadway

KPOP is een multimedia-ervaring vol muziek, dans en zang met in de hoofdrol Luna; een van Korea’s grootste talenten. Een eerdere versie van de musical werd beloond met een Richard Rodgers Award, drie Lucille Lortel Awards en zeven nominaties voor de Drama Desk Award. K-pop heeft de wereld in een stroomsnelheid veroverd en kent veel fans. Onder meer de band BTS heeft hits die internationaal bekend zijn.

Hoe koop ik KPOP op Broadway tickets?

KPOP op Broadway tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

KPOP op Broadway tickets - Zingen KPOP op Broadway tickets - Cast

COVID-19 richtlijnen

Voor een Broadwayshow heeft u geen vaccinatiebewijs nodig. Het dragen van een mondkapje in het theater is niet meer verplicht. Beperkt aantal tickets beschikbaar.

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 10 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: 2 uur and 15 minuten
 • Locatie: Circle in the Square Theatre, 235 W 50th Street
 • Klik hier voor de zaalplattegrond van het Circle in the Square Theatre
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief