Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Mad Men Tour in New York

Mad Men Tour in New York

Koop tickets nu
Mad Men Tour in New York

Als u fan bent van Mad Men is de Mad Men Tour in New York perfect voor u. Wilt u zich stiekem kleden en gedragen als Betty, Don, Pete of Megan? Dan kunt u deze tour doen, uw beste jaren zestig-outfit aantrekken en pronken op Madison Avenue, terwijl u kletst over uw favoriete show met andere enthousiaste fans. En vergeet niet te toosten in de stijl van Peggy of Don, met een dirty martini in de hand!

Boek de Mad Men Tour hier

Mad Men middagtour

Geef u op voor de Mad Men middagtour, trek uw favoriete polkadotsjurk of gestreept driedelig pak met kleurrijke stropdas aan en ontmoet uw gids bij The Pierre Hotel. U loopt rond op Madison Avenue en komt veel te weten over een aantal van de meest bekende reclamebureaus van de jaren zestig. U ziet de echte locaties van de kantoren van Sterling Cooper en Sterling Cooper Draper Pryce, of het hotel waar Don Draper verbleef na zijn scheiding (het Roosevelt Hotel). De gids heeft een iPad bij zich waarop u fragmenten van de serie kunt zien. U kunt uw kennis met de groep delen en er zal een leuke quiz worden gehouden. De laatste stop is de Grand Central Oyster Bar, die een aantal keer voorkwam in Mad Men en ook New Yorks meest beroemde oesterbar is. Een ‘Tom Collins’ of ‘Shirley Temple’ is bij de prijs inbegrepen. Als u het plaatje compleet wilt maken, kunt u zelf de oesters bijbestellen!

Mad Men avondtour

De Mad Men avondtour is geen gewone tour. Het is een tour waarbij je een avond doorbrengt als Roger of Joan. Dus vergeet uw beste sixties-outfit niet en bereid u voor op drie uur socializen en drinken met andere fans in echte Mad Men-stijl! De avond is inclusief een wandeling op Madison Avenue, een hoop informatie over de reclame-industrie en drie cocktails in een aantal van New Yorks meest legendarische kroegen. De gids zal u de scènes laten zien die bij elke stop hebben plaatsgevonden (PJ Clarke’s en de beroemde ‘Choo Choo Cha Cha’, Grand Central, Oyster Bar, etc.) en u ontvangt een stapeltje foto’s van de avond in vintage stijl om deze ervaring nooit te vergeten!

De elegante zestiger jaren

Mad Men draaide om de elegante zestiger jaren van New York: invloedrijke mannen en vrouwen in stijlvolle kleding, die zakendoen op de meest exclusieve plaatsen. De AMC-show is opgenomen in LA, maar de meeste plaatsen hebben echt bestaan en zijn nagemaakt precies zoals in New York. Het gevoel om hier nu echt te zijn en het bekijken van de fragmenten met andere Mad Men-fans is dus erg leuk! Zowel de middag- als de avondtour zijn inclusief een wandeling op Madison Avenue, een bezoek aan acht belangrijke locaties, het onthullen van wat geheimen van de show en fancy cocktails. De ‘Old Fashioned’ zal smaken als nooit tevoren!

Praktische informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour.

  • De minimumleeftijd is 21 jaar (voor de avondtour). U dient een geldig legitimatiebewijs te laten zien.
  • Vertrektijd: woensdag, donderdag en vrijdag om 15.00 of 19.00 uur
  • Duur: 2 of 3 uur
  • Vertrekpunt:
    middagtour: Pierre Hotel
    avondtour: Grand Central Terminal
  • Dresscode: kleding in jaren zestig-stijl (u bezoekt enkele chique plekken, dus kleed u hierop)

Boek de Mad Men Tour hier

Mad Men Tour in New York - Grand Central Mad Men Tour in New York - Grand Central Market

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets