Matilda op Broadway Tickets

Matilda in NYC

Matilda op Broadway tickets kunnen gemakkelijk en veilig online gekocht worden. Ik raad aan uw theatertickets te kopen voordat u naar New York gaat om tijd en geld te besparen. Matilda the Musical op Broadway is een komische familiemusical die het succesvolle verhaal vertelt van Roald Dahl’s gelijknamige kinderboek. De musical gaat over Matilda, een 5-jarige boekenwurm met een enorm hoog IQ, gemene ouders en een nog valser schoolhoofd. Het verhaal wordt ondersteund door muziek die geschreven werd door de cabaretier Tim Minchin. De musical is zo aantrekkelijk omdat het verhaal moed en kracht uitstraalt – u zult zich echt kunnen inleven in het lot van Matilda en de andere kinderen. Wanneer Matilda zingt “Even if you’re little, you can do a lot, you / Mustn’t let a little thing like ‘little’ stop you”, krijgt u zin om mee te zingen en zelfs om haar te helpen de vreselijke Miss Trunchbull te verslaan. U kunt van Matilda genieten in het Sam S Shubert Theatre.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere musicals

Mr. & Mrs. Wormwood en Miss Honey

Bij Matilda’s geboorte was haar familie teleurgesteld dat ze geen jongetje was. Haar ouders, Mr. Wormood (tweedehandsautoverkoper) en Mrs. Wormwood (ballroomdanseres) maken Matilda belachelijk en verbieden haar om boeken te lezen. Volgens hen is het beter is om televisie te kijken dan om Dostoyevsky te lezen. Maar Matilda is juist gek op lezen! Door het lezen van boeken en dankzij haar levendige verbeelding kan ze even ontsnappen aan de werkelijkheid. Dan ontmoet ze Miss Honey, haar zachtaardige maar eenzame onderwijzeres die fungeert als liefhebbende mentor. Op haar beurt zal Miss Honey ook veel opsteken van de kleine Matilda.

Matilda Sam S. Shubert Theatre Matilda Sam S. Shubert Theatre

Kenau Miss Trunchbull

Een verhaal is natuurlijk pas echt goed wanneer er een slechterik moet worden verslagen. Miss Trunchbull is een door en door slecht persoon, haar motto is ‘Bambinatum est maggitum’ (kinderen zijn onderkruipsels). De voormalig kampioene kogelstoten terroriseert de leerlingen en Miss Honey. Ook denkt ze dat Matilda van alles in haar schild voert.

De Broadwaymusical is gebaseerd op de met 7 Olivier Awards bekroonde Britse musical. Verrassend genoeg is de musical niet aangepast aan het Amerikaanse publiek. Enkele uitzonderingen daargelaten, is de Broadwaymusical, evenals de West End-productie, doorspekt met Britse humor. Denk hierbij aan mannen in vrouwenkleding en het bespotten van de gang van zaken op openbare scholen. Hoe dan ook is de musical Matilda erg vermakelijk en een echte aanrader voor jong en oud!

The Musical Matilda in New York De musical Matilda in New York City

Hoe koop ik Matilda op Broadway Tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van negen personen of meer.

Erics Tip: De musical is extra leuk wanneer u het boek van Roald Dahl heeft gelezen! Maar zelfs als u het boek niet heeft gelezen, is het verhaal makkelijk te volgen. Wat even lastig kan zijn, is het zware Engelse accent van de toneelspelers. Het verhaal wordt op hoog tempo verteld en soms is het moeilijk om alle teksten goed te verstaan. Dit zou u er overigens niet van moeten weerhouden de musical te bezoeken. De show is te grappig om te missen!

Informatie over de voorstelling

  • De minimumleeftijd is vier jaar
  • Duur: ongeveer 2 uur en 40 minuten
  • Locatie: Sam S Shubert Theatre, 225 West 44th Street

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets